Ha a kutyám előtt eljátszom hogy megsérültem és nemjön oda hozzám az rossz?
Minek kell ilyesmit eljátszani egy kutya elott?! Ez mi akar lenni, vaalmi teszt vagy mi?!
Hát nem bolond, megérzi, ha igazából torténne Veled valami, de ez az eljátszás... hát ezt nem tudom felfogni, és szerintem a kutyus sem.
18/l
vagy csak rosszul színészkedsz :)
amúgy az enyém sem jön oda hozzám. az első trimeszter alatt amikor többször rókázni látott, mindig egy bizonyos távolságból figyelt, nagyon feszülten. láttam az aggodalmat a szemében.
Mert nem érzi hogy bármi baj is történt volna veled.
Amikor édesanyám meghalt a kutyái melléfeküdtek az ágyra.
A kutya még azt is megérzi, ha rákos vagy (méghozzá hamarabb, mint a legmodernebb orvosi műszerek). Azt is, ha cukorbeteg, s nemsokára rohamod lesz. Ezek után én kizártnak tartom, hogy el tudd hitetni vele azt, hogy bármi baj van a testeddel úgy, hogy valójában nincs is. A nagyon érzékeny kutyák egy ilyen színjátéktól persze megrémülhetnek, de biztos vagyok benne, hogy ennek más áll a hátterében... azt mondjuk hiheti, hogy megbolondult a gazdi. xD
Kérdező! Ebben a helyzetben az lenne rossz, ha egyáltalán nem érdekelné, mit csinálsz... mert ugye azért a kutyákat érdekli, mit csinál a gazda. Azért rád néz ilyenkor? Mert ha igen, csak nem megy oda, akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!