Milyen fajta kutyákat szokás lakásban tartani?
Figyelt kérdés
Olyan kutyafajtákat keresek, amiket lakásban "jó" tartani, nem túl hosszú szőrű és ne is legyen túl nagy méretű.2008. jún. 3. 08:53
1/6 anonim válasza:
Én panelházban lakom,sokaknak van kutyája, többségnek kistestű, mert lakásban az a "praktikus" és a kutyának is kényelmesebb.Nekem most törpeuszkárom van, az ő szőrével nem igazán kell bajlódni, alig hullik, így én neked is az uszkárokat javasolnám.(A kicsi is van többféle méretben:))
2/6 anonim válasza:
mindenféle zsebkutya jó lakásba
:))
3/6 anonim válasza:
YORKSHIRE TERRIER!!!!!!!!!!!!
De minden kutyát naponta kell sétáltatni!
4/6 anonim válasza:
A yorki nem túl jó választás mert sokat kell a szőrét ápolni....fésülni,fürdetni kell.A csivava,törpe pincser,
kínai kopasz kutya (bár az a fajta nekem nem tetszik,elég csúnyácska)francia bulldog,mops és a basset.
Szerintem ezek a kutyafajták alkalmasak a lakásban tartásra.A basset ő lusta kutya úgyhogy nem rohangálna egész nap és a szőre se hullik....sztem jó választás lenne.
5/6 anonim válasza:
Nekem vizslám van! Gyorsan tanul (2 hét alatt szobatiszta lett). Az enyém hosszűszőrű, de nincs vele különösebb gond! Én úgy érzem tökéletes szobakutya! :D Igaz, sokat kell vinni futni. Nagyon játékos, rossz pillanatokban is fel tud viditani! Olyan mint egy egyerek! Ha újra kellene választanom kutyát, csak is VIZSLA lenne! Bár ahogy szokták mondani: a vizsla nem kutya, a vizsla az VIZSLA! :D
6/6 anonim válasza:
Bármilyen kis vagy közepes méretű keverék kutya valamelyik menhelyről, ebtelepről.
A 2*2 méteres ketrecnél még a kis méretű lakás is nagyobb és a napi 3*20 perc séta is jobb a semennyinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!