Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hovawart! Mi a véleményetek róla?

Hovawart! Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Magyarországon kapható?
2009. szept. 1. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Létezik a google.

[link]

2009. szept. 1. 14:12
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, szóval a te véleményed az a kutyáról, hogy keressek rá a gúgliban. inkább olvasd el a kérdést mégegyszer. egyébként meg szerinted nem néztem már meg az oldalt? ...
2009. szept. 1. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
33%
A "Magyarországon kapható?" -kérdésedre volt a válsz.
2009. szept. 1. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszerű, csodálatos, hihetetlen kutya! És igen kapható nálunk is, csak kicsit utána kell nézned.
2009. szept. 1. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

nekünk hovawartunk van, imádjuk :)

házörző (területörző) ÉS gyerekeszerető is, nem ugat fölöslegesen, nincs túltenyésztve, ebből kifolyólag nincsen mindenféle betegsége.

amúgy a miénk már első naptól kezdve védte a területet:) egy kis gömbőc, és ugatta már a nagy kutyákat is:) egyébként nagyon játékos, jó futó és úszó is. és nagyon aranyos és szép, kecses kuyta, tényleg. csak ajánlani tudom.

mondjuk ha szeretnéd versenyeztetni, elég makacsok tudnak lenni néha. nevelés kérdése is persze, mi is vittük kutyasuliba meg otthon is neveltük. de amíg még fiatalabb, néha volt, h a fejébe vette, h csak azért se marad a helyén vagy stb. olyankor volt, h nem lehetett vele mit kezdeni. ja és kb 8 hónaposan minden nap szétrágott valamit a kertben. szóval ha szép, gondozott kerted van, akkor előbb meg kell várni az útvonalait, és utána ültetni. ami nem tetszik, azt kiszedi. gödröket is ás, és jó a szaglása, szóval ha erdőben viszed szabadon, legyél benne biztos, hogy mindenképp hallgat rád, és visszajön. kb ennyi :D

2010. jan. 25. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok, még annyit, hogy a miénk pl nagyon bizalmatlan idegenekkel. szóval nem fog odarohanni hozzá és simogatást követelni. persze van egy-két kivétel, akiket rögtön szeret, de alapvetően tartja a távolságot. ez nem tudom, hogy mennyire igaz a többi hovira, de a miénk ilyen :)

ja és van olyan, hogy amíg valaki a kerítésen kívülről beszél, vagy hozzáér ahhoz, azt ugatja, amint meg beengedjük, már barátként kezeli. okos egy kutyus :)

2010. jan. 25. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!