Real Pearl kennelbol van valakinek kutyusa? Mi a tapasztalatotok?
nekem elég vegye érzelmeim vannak velük kapcsolatban. vannak, voltak jó kutyák tőlük, akik tetszenek, de amerre halad, az egyáltalán nem tetszik. show, de nagyon. és van abban valami, hogy tömeggyártás...
viszont: az én kutyám apja real pearl, az anyja egy real pearl anya és az egyik volt fedezőkanjuk kölyke. szal kb van egy real pearl-öm.
nem maci, nem hosszú, rövidlábú, nem bamba, nem idegbeteg, nem motiválhatatlan... szőre nincs sok, kifejezetten hosszúlábú, vékonyka, magas, agyas, pörgös, de ha nem kell pörögni, nyugis, észrevehetetlen... nem túl apportos, de ezen már rég túltettem magam. nemrég kezdtünk el agilityzni, gyors, figyel, szívesen dolgozik, minden munkában, trükköket tanulni imád és élmény vele klikkerezni.
én alapvetően munkavonalpárti vagyok, de elsőkutyának, lakásba nem mertem bevállalni. ezért lett ő. tetszett az alom, tetszettek a szülők és minden ellenére, egyáltalán nem bántam meg.
A borderem apukája, az ő fedezőkanjuk (USA import) és az anyukája is az ő tenyészetükből való.
Semmi gond nincs vele. A kiállításokon nagyon jól szerepel (nem igazán a nagyon hosszú szőrű típus), valamint sportokban is kiváló. Nagyon jó apportírozó. Egyszóval nagyon jó kutyus.
Azonban nekem is vannak kételyeim a neveléssel kapcsolatban. Szerintem ennyi kutyával nem tudnak igazából úgy és annyit foglalkozni, mint kellene. Ráadásul nemcsak bordereik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!