Hogy vehetem észre hogy tüzel a skótjuhászom?
Előttem szóló: nem igazán tetszik a stílusod. A kutyám természetesen fajta tiszta, az anyja és az apja is türzskönyves, az anyját Németbe vitték el a kanhoz, aki díjnyertes azóta is. A kan amelyik már kivan választva hozzá, szintén törzskönyvezett és díjnyertes kan, kiállításokra stb. jár, összes papírja megvan.
Azért mert az enyémnek nem csináltak törzskönyvet, még nem azt jelenti hogy kommersz korcsot tartok a kertben! Az meg hogy hányszor kell fürdetni egy skótjuhászt, bárhol körülnézel mindenki azt mondja és minden könyv azt írja, hogy kiállításra járó skótjuhászt 2 hetente, hobbi skótjuhászt havonta kell fürdetni. Láttam már elég filmet és olvastam már elég könyvet a skótjuhászokról, mert amióta élek, 21 éve kicsi gyerekkorom óta skótjuhász volt mellettem mindig.
De abbahagyom, mert megyek ki az udvarra fürdetni a kutyám és jó lenne még délelőtt megcsinálnom!!
Te 10 éve foglalkozol velük, én meg 21 éve élek velük, valamit csak értek azért hozzá...
Itt egy kép, amikor kölyök volt még:
Majd keresek olyat ami már nagykorában készült, mert most nem találok hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!