Mad Clan kennelről valki írna nekem aki már vett onnan
kutyát mert szinte nem találok semmit az oldalukon csak
képeket. Hol van? Személyes vélemény? Stb.
A jóindulatból és a helyesírásból kiindulva én is sejtem ki lehetsz...no pain no game, ugyi? :-D
2013. jan. 30. 20:47
12/19 anonim válasza:
Elérhetőséget tud valaki, ha már ennyien ismeritek?!
2013. jan. 30. 23:39
13/19 Czirok Péter válasza:
Sziasztok én volnék Mad és nem tudom te ki lehetsz kedves cimbora de biztos megsértettelek vagy nem tudom miért állítasz rólam valótlanságokat.2éve nem volt nállam kölyök előtte meg vagy 5 évvel nem szóval ha ez szapórítóság hát tök jó vagyok :D madpitpeti@gmail.com on elérhető vagyok
2013. márc. 3. 10:30
14/19 anonim válasza:
Nem volt kölyök? :D oké ha te mondod :D minden második korcs pit tőled van a környéken ne nekem mutasd be magad :D 5-10000 ft ért adtad a kutyákat.
2013. márc. 4. 08:03
15/19 anonim válasza:
na jó, most vagy én vagyok hülye vagy ennek semmi köze a lelkiismeretes tenyésztéshez..
nézzétek ezt a pedet. én bevallom, nem vagyok egy szakember, de ez alapján nekem az jön le, hogy a kutyust a saját apja fedezte be...
hát persze, ha nem hal meg pár év után valami genetikai betegségben, akkor lehet jó kutya..
csak ugye a beltenyésztésnek elég sok árnyoldala van és az én lelkiismeretem nem nagyon engedné, hogy nyomorékokat gyártsak halomra csak azért, hogy aztán kifogjak 1-2 mutatós példányt.
2013. márc. 14. 15:45
19/19 anonim válasza:
A kültenyésztésnek is ugyanúgy vannak árnyoldalai. Ahhoz hogy sikeresen tudj rokontenyészteni, ismerned kell a vonalat és nagy gonddal kiválasztani a párosítást, valamint szigorúan kell szelektálnod.
A rokontenyésztés értő kézben nagyon jó tud lenni. Ahogy mondani szokták, olyan mint a borotva, mesterborbély csodákat művel vele, míg egy majom csak összekaszabol.
A degenerációról meg annyit, hogyha a vonal bírja, akkor kb. ugyanolyan eséllyel lesz benne nyomorék mint kültenyésztés esetén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!