Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most tüzel a kutyám először....

Most tüzel a kutyám először. Mire figyeljek nagyon oda?

Figyelt kérdés
7 hónapos, kerti kutya, természetesen nem akarok kölyköket. Kell változtatni a táplálásán valamit? Éjszaka kennelben tartjuk napközben viszont az udvaron van. Hallottam már kerítésen átmászó kan kutyákról, tehát érdemesebb lenne ebben az időszakban a házban tartani?
2009. aug. 31. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat az utolsótól, neki van biztosan igaza. A sok száz másféle tapasztalat csak véletlen!!! Higgyünk neki, ha meg nálad mégsem úgy alakul, akkor sorry... Ez van.
2009. szept. 1. 11:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem csak tapasztalam hanem olvastam is... Miért te tanyán laksz és ha tüzel a kutyád és nem viszed ki akkor is jönnek a többiek kilométerekről? Ha jönnek a kanok az azt jelenti, hogy valahol megszagolták a pisijét... Szerinted ha a kiséreletek is ezt mutatják hogy még egy kennelnyi távolságról sem érzik meg akkor mi van?
2009. szept. 1. 12:08
 13/17 A kérdező kommentje:
A kutyám az udvaron végzi a dolgát? akkor lehetséges, hogy a szomszéd kutyák megérzik?
2009. szept. 1. 15:20
 14/17 anonim ***** válasza:
2009. szept. 2. 15:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges, de egyáltalán nem lehetetlen vigyázni rá, még akkor sem ha csodákra képesek ilyenkor. :)
2009. szept. 2. 15:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, persze. Ha kennelbe vagy lakásba zárod. Nem is ez volt a vita tárgya már, hanem, hogy megérzi-e más kutya, ha nem viszed utcára. Ezek szerint meg. Persze biztos véletlen volt...
2009. szept. 2. 15:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem még mindig nem érzi meg hacsak nem az utca felőli kerítésre pisil minden nap, és nem dugba a fenekét ki az arrajáró kanoknak... -.-" Nálunk van kert hátul ami a többi ház hátsó kertjével ér össze. A többi szomszédnak a vetemény miatt nem jár oda a kutyája így az enyémek ott szokta lenni. Elől nem, mert az utcán járnak kanok. És képzeljétek egyik szomszéd kan kutya sincs megbolondulva, úgy él tovább mint akit sem tud... Ez biztos véletlen... Én csak annyit mondtam, hogy tlvhit hogy a kan kilométerekről emgérzi a tüzelő szukát. Ezer olyan helyzet lehet ahol van lehetősége megérezni... Az én kutyám is lepisili a keritést pedig lány. És akkor lehet mondani, hogy nem vittem és oszt mégis jön a kan... De ez akkor sem azt jelenti, hogy kilométerekről érezni, csak hogy elsétált a kerítésünk előtt és megérezte... -.-"
2009. szept. 2. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!