Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez normális vagy esetleg én...

Ez normális vagy esetleg én nem csinálok valamit jól?

Figyelt kérdés
Van egy kan kutyám. Észrevettem hogy amikor elngedem a séta elején mindig le kell fightolnom vele azt hogy ki is a főnök. Minig azt csinálja hogy ha szólok neki hogy jöjjön oda akkor elkezd teperni az ellenkező irányba. Ilyenkor rászólok egy erősset és ha nem jön oda, egyszerűen elindulok az ellenkező irányba, ilyenkor mindig rögtön odajön utánnam de én elsőre elzavarom magamtól. Ilyenkor mindig megáll tőlem pár méterre és ugy követ, majd egy idő múlva odahívom magamhoz és persze megsimogatom. Ezek után már gyönyörűen figyel, első szóra odajön, sőt sokszor a lábamnál totyorászik és ugy kell szólnom neki hogy oké, mehet. Ez normális jelenség a kan kutyámnál? Csak "bepróbálkozik" vagy valamit én csinálok rosszul?
2013. jan. 22. 18:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak bepróbálkozik. Ám ilyenkor elküldésnél, vagy esetleg elküldés helyett csapj rá az orrára. Nekem két boxert kell nevelnem és ők is mennének egyfolytában. Én így szoktattam le őket.
2013. jan. 22. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!