2/18 anonim válasza:
Gondolom valami dizájner korcs,amik mostanában divatosak.
Amiket szaporítók gyártanak,és valami "fajtanevet"ráaggatva hülyéknek árulnak.
Ilyen pl.az uszkár-labrador keverék.
3/18 anonim válasza:
Csivava és yorkie keveréke.
A sok agykárosodott meg pénzt ad ilyenekért,miközben sintértelepeken tucatjával altatják a kölyök kutyusokat.
Jó eséllyel ilyen keveréket is lehet gyepin vagy menhelyen találni.Csak az ingyen sem kell senkinek,mert nincs ráaggatva ilyen kamu fantázianév és nem kerül egy vagyonba.
5/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Úgy vélem, a válaszok alapján tökéletes képet kaptál a fajta jelentőségéről Magyarországon .
7/18 A kérdező kommentje:
Ja igen bocsi.azt elfelejtettem odairni,hogy a csivava es a yorki keresztezodese. Ez a dolog nekem teljesen veletlenul es nem kivanatosan jott ossze:/ csak ahogy ma olvasgattam rola neten dolgokat kijott ilyen h chorkie..ma lattam eletemben eloszor ezt a szot meg ezt az " uj kutyafajtat" csajmert en ugyveltem h keverek es kesz semmi jelentosege.csak kulfoldon allitolag eleg elismert fajta mar regebb ota. De lenyegesen nem csalodtam a valaszokban:)
2013. jan. 21. 22:48
8/18 anonim válasza:
És még iszonyatosan veszélyes is, mert a csiviket nagyrészét így is császározni kell mert nem képesek egyedül szülni, ezért pároztassuk yorkival hogy még szülés előtt belepusztuljon. Szomorú :(
9/18 anonim válasza:
Nem értem, h h a fenébe tud egy párosodás VÉLETLENÜL összejönni. Ilyen kisméretű kutyák bent vannak (nagyon remélem), tehát a "beszökött a kapun éjjel" tézis bukta (bár azokat se tudom megérteni, olyan nincs h nem lehet szakszerűen elzárni egy kutyát). Ha meg mindkettő benn van, akkor nincs ajtó abban a kurv@ lakásban?
10/18 anonim válasza:
Már csak remélni merem,hogy az olvasók közül senkinek nem jut eszébe szaporítani ezt az "új fajtát"egy kis anyagi haszon reményében....
Remélem,senkinek nem adtunk ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!