Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fajtiszta ez a...

Szerintetek fajtiszta ez a kutyus? Kiskorában staffordként vettem, kíváncsi vagyok hogy mi a véleményetek.

Figyelt kérdés
Itt a link amiröl meg lehet nézni. [link]
2013. jan. 21. 17:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Jaj, most mért bántjátok, csak megkérdezte, fajtiszta-e. Senki nem mondta, hogy nem szereti ezután.
2013. márc. 17. 17:18
 12/18 anonim ***** válasza:
41%
Nem kell leugatni, csak felteszek egy kérdést: ha nincs törzskönyve egy kutyának, de mondjuk az anyja és az apja is törzskönyves, akkor pl. a kutya biztos fajtatiszta. Akkor miért jelentitek ki ennyire karakteresen, hogy ha nincs törzskönyve, nem lehet fajtatiszta?
2013. márc. 17. 17:20
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Olyan bunkók már a mai emberek egy szimpla kérdést/ jó indulatú kérdést rögtön túl bonyolítanak és mindenből a legrosszabbat hozzák ki belőle, ha nem tudtok normálisan válaszolni akkor ne válaszoljatok inkább, mert a végén úgyis mindig TI égtek be;) Amm nagyon szép kutyid van a pitbullok, meg a te kutyádhoz hasonló fajtáknál nem vagyok igazán otthon de muszáj volt leírnom, mert már annyira idegesített a sok bunkó ember -.-
2013. márc. 17. 17:38
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
#12 azért, mert ha csak nem élsz velük együtt, akkor semmi garancia nincs arra, hogy tényleg azok a kutyád felmenői akiket kirángatnak eléd mutatóba.
2013. ápr. 15. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

14 es miért vagy ennyire buta ? látni hogy nem értesz a kutyákhoz. rengetek jelből látni lehet hogy valóban ők e a kutya szülei ne kell velük élni

pl. ha kis kutyát a szülök elé viszed nézd meg mi történik , nézd meg az anyját ha szoptatott akkor nagyon le kell robbannia... látni a kis kutya vonásain hogy kik a szülei , meg még rengeteg ...

2013. ápr. 16. 11:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, ha nem értesz ehhez a témához, miért is beszélsz marhaságokat? Kár így megszólalod is.
2013. ápr. 16. 11:31
 17/18 anonim ***** válasza:
ja én csak ő válaszára írtam, mivel elég hülyének kell lenni egy embernek hogy nem tudja megállapítani hogy valóban ők e a szülők vagy sem , ő szerintem kutyát se tartson
2013. ápr. 16. 11:42
 18/18 anonim ***** válasza:
meg biztos van olyan elvetemült ember akinek tks kutyái vannak és nem őket fedezteti, hanem hozz egy a korcs párt :D vicces lenne :)
2013. ápr. 16. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!