Tetszik nektek a boston terrier?
Figyelt kérdés
Vagy ismeritek őket? Mert mi ilyen kutyákat tenyésztünk és sok emberen észreveszem, hogy nem is ismerik őket, a nevükből(terrier) egyből valami vérszomjas kutyára gondolnak..
2009. aug. 31. 09:16
11/18 anonim válasza:
nem tudom meg mondani miért, de nekem nagyon nem tetszik, olyan izé feje van
12/18 anonim válasza:
Nem tetszik, de ez szubjektív és nem tapasztalaton nyugszik. Biztosan varázsos egyéniség normális falkavezér kezében, kevésbé normáliséban meg... (ahogy a rottweiler is ;) )
13/18 anonim válasza:
nekem tetszik:)
nekem francia bulldogom van és mivel nagyon hasonlitanak egymásra ezért ők is teccenek:)
14/18 anonim válasza:
Nekem ránézésre egy pitbull-francia bulldog keverékre hasonlít azért tetszik mert imádom mind2 fajtát! Bár gyanítom inkább erős kezű nevelést igényel mint egy pitbull.
15/18 anonim válasza:
Nekem is francia bulldogom van. Fehér alapon fekete foltos, ha fordítva lenne a szine teljesen olyan lenne mint egy boston terrier. Ezért nekem Ők is nagyon tetszenek.
16/18 A kérdező kommentje:
Nekem is van olyan francia bulldogom:)(fehér alapon fekete)
2009. okt. 3. 10:40
17/18 anonim válasza:
ismerem a fajtát nekem nagyon tetszik:) melyik kennel vagytok?
18/18 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagyon tetszenek a boston terrierek szeretnék is egyet, Hol tenyésztesz ilyen kutyust?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!