A husky tényleg bántja a gyerekeket?
nem
a nevelestol fugg hogy mennyire baratsagos a gyerekekkel vagy nem
egy egyszeru kistestu keverek kutya is banthat egy gyermeket ha ugy van/volt nevelve
Igen.Egytől-egyig mind,meg is eszi őket,a kedvence a pulyavacsi.Istenem,honnan ez a sok bámulatos ökörség??
Egyrészt,a husky nem őrző-védő,nem harci kutya.Ha az is lenne,akkor is 100%-ban a neveléstől és a normális szocializálástól,jó idegrendszertől függene,mert a pitbull"is épp olyan jó kutya tud lenni a gyerek mellett,mint akármelyik másik.Csak érteni kell hozzá,hogy jó kutya legyen.A másik,a husky abszolút családcentrikus,imádja a gyerekeket,mivel mindig falkában dolgozott,igényli az emberek társaságát,családja állandó közelségét.(A fenti kategóriákat azért hoztam fel,mert ha mégis történik egy-egy kutyatámadásos eset,akkor általában rotti,nj,bull típusú kutyák az,,elkövetők",akik egyszerre áldozatok is,a hozzá nem értés áldozatai!).A husky alapjáraton egy csodálatos kutyafajta,gyerek-és családszerető.Nem kell elhinni minden szennyet,amit a sok tudatlan,egyöpösödött,kutyát messziről látott/hallott ember állít.Bocs,ha pipa vagyok,de annyi ilyen kérdés van,hogy a rottweiler megeszi-e a családját,hogy a nj agresszív vadállat-e stb,hogy már a végére nagyon fel tudom húzni magam.
Igen élve falja fel őket. Néha egy kis ketchupot is rátesz, mert úgy jobban szereti.
Úgyhogy ne akarj Huskyt, semmiképp.! Főleg ilyen hozzáértéssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!