Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik Staffordshire nyulánk?

Melyik Staffordshire nyulánk?

Figyelt kérdés

Kicsit zavaros, hogy milyen Staffordshirek léteznek. Sok olyat látok, ami alacsony, zömök, rettentően izmos.

Viszont utcán sok olyat láttam már, amik nyulánkabbak, szálkásabbak.

Pontosan melyik fajtát láthattam?

2013. jan. 20. 08:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

talán az ADBA standard pitbulljait ajánlanám a figyelmedbe. ezek mind vékonyabbak.

http://www.youtube.com/watch?v=uZZQf9kRg7s

2013. jan. 20. 10:53
 12/18 A kérdező kommentje:

Szépek, bár kétlem, hogy anyagilag és technikailag megoldható lenne New Yersey-ből kutyát vásárolni :)

Amiket én láttam, még ezeknél és hosszabb lábbal rendelkeztek. Ráadásul nem egy gazdánál láttam ilyen hosszú lábú kutyát, hanem a környéken kifejezetten sokat (sajnos főleg kocsiból, így esélytelen a megszólítás).

De lehet az a legegyszerűbb, ha megállítok valakit ilyen kutyával és megkérdezem, hogy honnan van.

2013. jan. 20. 11:11
 13/18 anonim ***** válasza:
vannak jó pitbull kennelek magyarországon is. ott biztosan találsz. ellenkező esetben marad a pit-staffi keverék. bár azért meg nem hiszem hogy érdemes lenne fizetned egy forintot is. olyan ez mintha lencsét adnék el neked rizs helyett. ráadásul a keverékeknél könnyen megeshet hogy bár az apa és az anya úgy néz ki ahogy neked tetszik a kölyök már lehet a felmenői miatt zömökebb lesz vagy alacsonyabb sosem lehet tudni. ezért érdemes egy jó kennelből egy tenyésztővel felvenned a kontaktot mert ott tényleg biztosra olyan kutyát kapsz mint amilyet szeretnél. ráadásul valóban gyönyörűeket. nem abban van a munka hogy összeteszek két kutyát hanem abban hogy olyan szinten figyelnek a minőségre hogy a kiskutyákról már megszületésük előtt tökéletesen tudják hogyan fognak kinézni, milyen lesz a testalkatuk. ez pedig annak köszönhető hogy minden egyes kutyáról tökéletesen tudják hogy az micsoda , ellentétben (főleg ennél a fajtánál) a szaporítókkal.
2013. jan. 20. 11:24
 14/18 anonim ***** válasza:
jó példa egyépként erre az általad belinkelt kép. az illető a saját kutyáján azt nem látja hogy ez egy keverék. jó esetben. rosszabb esetben tudja de hazudik. akkor szerinted ha még meg is kérdezel egy szaporítót hogy a kölykök családfájában akadt e alacsony termetű zömök kutya szerinted mit fog válaszolni? nyilván azt hogy nem.
2013. jan. 20. 11:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Akkor már csak az a kérdés, hogy honnan tudom, hogy szaporítóval vagy valóban lelkiismeretes tenyésztővel van dolgom :)

Mondjuk B terv, hogy kimegyek egy menhelyre és ott keresek egy hasonló kutyát - legalább jobb élete lesz, én pedig spórolok a beszerzésen. Nem feltétlenül ragaszkodok a fajtatiszta kutyához, elég sok keverékem volt és jók a tapasztalataim velük.

2013. jan. 20. 11:35
 16/18 anonim ***** válasza:

no látod ez egy nagyon jó ötlet!

[link]

2013. jan. 20. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Ő itt nyulánkabb fajta. Igaz 5 éves de ettől még ugyanannyi szeretet tud adni. Miskolcon van a kutya helyileg:

[link]

Ha még nem aktuális a kutyus, akkor bocsi :) Csak személy szerint ismerem a kutyát és próbálom segíteni a kutya sorsát, ha bár a gazdáját teljesen lenézem.

2013. jan. 20. 12:17
 18/18 A kérdező kommentje:

Kifejezetten boxeres a fizimiskája, ha nincs fölé írva, hogy amstaff, boxernek nézem.

Ő pl szóba jöhetne, de a jelenleg még nem alkalmas a kutya sajnos - 9-10 órán át nincs itthon senki, illetve kicsi, belvárosi lakás, ahol már két ember is szűkösen fér meg. Költözés után néznék kutyát, mert ott legrosszabb esetben ki lehet engedni a kertbe és ott futkározhat, ha hosszabb ideig távol vagyunk.

2013. jan. 20. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!