A kutyám kutyába se vesz! Mit tudtok javasolni?
Nem úgy nem vesz kutyába se, hogy nem tekint falkavezérnek, azzal nincs igazán nagy probléma (csak talán néha), nem szemtelen, kb. 90%-ban behívható, tudja hol vannak a határok, betartja a szabályokat. Azért van probléma, mert szerintem nem szeret :(. Nem simogatom sokat, de általában elhúzza magát, játszani sem imád velem, igaz, néha azért élvezi,de húsz percnél többet nem foglalkozhatok vele, ha nem muszáj, a lehető legmesszebb van tőlem, ha más emberek között vagyunk, odarohan hozzájuk, és vissza sem akar jönni, ugyanígy van ez, ha kutyák közé viszem. Egyszerűen fittyet hány rám, és nem szeret...vagyis én ezt érzem. Ha neadjisten haldokolnék, tuti otthagyna, hogy hadd purcanjak ki egyedül, és elrohanna egy haverjához játszani. Nem tduom mi lehet a baja velem....szerintetek? Minden nap sétáltatom 1, 2, vagy akár 3 órát, hétvégén többet is, kb. minden második hétvégén túrázunk, szombaton kutyasuliba járunk, sokat tanítom változatos, érdekes trükkökre klikkerrel (igaz, nem lehet túl hosszú ideig lekötni, így nagyjából úgy tanítom, mint egy két hónapos kölyköt: naponta többször, kicsikét), Orijennel etetem, rendszeresen viszem állatorvoshoz, minden szabadidőmet rááldozom, és nem utolsó sorban...nagyon-nagyon szeretem!!!! Egyszóval mindent megadok neki, ami tőlem telik. Mi a gond akkor mégis?
Tudtok esetleg valami játékot, ami jobbá, szorosabbá tehetné a kapcsolatunkat? Mivel lehet ragaszkodóbbá tenni? Hogyan? Segítsetek...
Köszönöm a válaszokat! :)
Így már érthető a viselkedése. Egyáltalán nem kötődik hozzád, sőt, falkavezérnek sem tekint. Az Ő maga. Nincs meg közöttetek az összhang. Azt nem írtad, mennyi idős, de talán még nem késő iskolába vinni.
Ezért jobb módszer a menhelyi örökbefogadás, ahol adnak időt a barátkozásra. És hagyják, hogy a kutya válasszon. Én hagytam és nem bántam meg.
Köszönöm a válaszokat :)
A kutyasuliban még nem beszéltünk ezekről a problémákról (ott nem is feltűnő), de majd beszélek az oktatóval, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!