Mikor kell elvinnem oltani?
Figyelt kérdés
kutyám 21én múlt el 1 éves és legutoljára 6 hónposan kapott oltást! Most el kell vinnünk oltani h elmúlt 1 éves vagy ha nem akkro mikor? mert a doki nem mondta h kell vinni,de én így tudom és már sokan mondták h most is kell!Milyen oltást kapna ha most is vinném? és mik tartoznak bele az alapvizsgálatokba?2009. aug. 30. 17:04
1/5 anonim válasza:
Hát pontosan nem tudom,de azt hiszem,h veszettség elleni kell plusz ráférne féregtelenítés is..
de mondom..ez nem biztos
2/5 anonim válasza:
Megnézi a fogait, megkérdezi a doki a gazdiktól hogy van-e panasz, elmondja, hogy szerinte kövér, sovány, mit tudom én, nálunk körbe is szokta tapogatni, néha szívét is meghallgatja, de azt csak ritkán. Amúgy elég rendes dokink van, így a fele szeretgetés és játszás, mondjuk olyan tempóban is halad a sor :D Nem vagyok biztos benne hogy el kell vinned... mikor kapott veszettség ellenit? Esetleg felhívhatod a dokit, hogy vigyed-e vagy fölösleges :)
3/5 anonim válasza:
Igen, el kell. A 6 hónaposan kapott veszettség oltást 1 évesen ismételni kell, utána pedig már csak évente.
4/5 anonim válasza:
Mivel 3 hónapos korig minden kutyának kell veszettség elleni oltást adni, így nagyon remélem, hogy nem 6 hónaposan kapta az elsőt... Mi 3 hónaposan, majd 9 hónaposan kaptunk veszettség ellenit, 7-9-11-13 hetesen parvo/kombináltat, 6 hónaposan kombinált, 1 évesen megint kombinált. Szóval szerintem egy kombinált oltásra kéne elvinned.
5/5 anonim válasza:
Inkább plusz egy vizsgálat, minthogy kimaradjon egy fontosabb oltás, nem? Amm ha minden igaz, most jönne a veszettség elleni, plusz féregtelenítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!