Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi legyen a neve?

Mi legyen a neve?

Figyelt kérdés

Van egy tacskó szuka kutyám, akinek Boni a neve. Nemrég örökbe fogadtunk egy tacskó kant, és a nem tudom mi legyen a neve. Először a Ronira gondoltam. Nem hasonlít túlságosan a két név? Boni-Roni. Nem fognak belekeveredni?

Esetleg ötletek, hogy mi legyen a neve?

2013. jan. 18. 20:26
 1/7 kira kenzo ***** válasza:
Nem hiszem hogy gond lenne a hasonló név. A mieink meg tudják különböztetni. A nagyobbik szuka Kira a kicsi, aki kan pedig Kenzo.
2013. jan. 18. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
De az i,a meg az e,o az más. Igen baj lenne, mert a kutyák a hanglejtésre figyelnek. Keress másik nevet, ami nem o-i
2013. jan. 18. 20:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Nekem is ez ugrott be először! Köszönöm a megerősítést.

Szerintetek mi legyen a neve?

2013. jan. 18. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
gyula...
2013. jan. 18. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, úgysem csak a saját nevükre fognak hallgatni, nálam is mindkét kutyám hallgat a másik nevére is... Így legalább egyszerűbb lesz nekik megjegyezni.
2013. jan. 18. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Frankie :)
2013. jan. 19. 10:19
 7/7 RealMan válasza:
Picúr,Bajszi,vagy ha egy kicsit kövér akkor pocok
2013. jan. 19. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!