van 2 hónaposan kapta, de elég pipás voltam, mert nov. 11-én tették bele, és JANUÁRBAN lett regisztrálva mert felhívtam a dokit, h na mostmár na!!!
De végül regisztrálták... asszem nem voltak felkészülve a chip rohamra :)
Kikéne találni újfajta pontozást mert az hogy valaki nemmel válaszol a kérdésre ami oké lenne de mégis leszavazzák hát az nem korrekt.
Aki a törvénnyel jött az beleugrana a kútba ha a törvénybe benne lenne?
Bennem valamiért nem merült fel kérdésként, hogy beültetem-e, vagy sem. És nem csak a törvény miatt, hanem mert nem tudnám megbocsájtani magamnak, ha esetleg eltűnne a kutyám, és én még a lehetőségét sem adtam meg annak, hogy a chip alapján megtaláljanak.
Naponta legalább 5-5 olyan hirdetést látok, hogy "Eltűnt Morzsi, kék nyakörv van rajta, chip nincs" majd "Keressük gazdiját, zsömle színű, kistestű kutya, kék nyakörvvel. Chip nincs"
És lehet, sosem találják meg egymást, pedig a megtaláló mindent megtett, hogy meglegyen a gazdi, aki pedig várja haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!