Most hogy van ez a chippelés ebben az esetben?
Még szeptemberben találtam az utcán egy törpe pintschert az utcán .Az állatorvos azt mondta fajtatiszta . Több módon is kerestük a gazdit, mert látszott, hogy jól ápolt kutyus, de nem jártunk sikerrel, így nálam maradt, aminek így utólag nagyon örülök.
Most viszont kéne a chip, de nem tudom ,hogy oltásai megvannak-e. Én arra tippelnék,hogy igen, mert tényleg nem elhanyagolt kutya volt mikor megtaláltam.
Baj, ha mégegyszer megkapja az oltásokat ? Vagy, ha esetleg nem kapja meg, mert mégsem oltották be, akkor lehet baja?
Őszintén megvallva nem biztos, hogy ki tudnék szorítani 12-15000 Ft-ot :(
Akkor oltasd hónapról hónapra.
Én nem értek egyet azzal, hogy csak annak legyen kutyája akinek bármikor rendelkezésre áll százezer forint a bankszámláján. Nyilván ha orvosra van szükség minden tőle telhetőt megtesz a jóérzésű gazdi hogy előteremtse a pénzt, de ha eddig is oltás nélkül volt a kutya túl fogja élni hogy nem egyszerre kap meg mindent. Ez nem vészhelyzet hogy a család összes tartalékát erre áldozza fel, de valóban fontos elkülöníteni némi pénzt egy komoly probléma esetére.
Köszönöm a sok hozzászólást,de a kérdésre válaszolna valaki,ahelyett, hogy oltogatna?
Tényleg nagyon lelketlen vagyok,mert az esőben nem hagytam az utcán egy kiskutyát...nem is értem,miért nem vártam meg,míg egy bmw-ből kiszáll valaki és hazaviszi.....
Na mindegy....
A lényeg még mindig az,hogy nem tudom,hogy az előző gazdi beoltatta-e? Vagyis :
1) Ha már van oltása és kap még egy adagot akkor nem lesz baja?
2)Ha már megvannak az oltásai,amit sajnos nem tudok,akkor szerintem teljesen felesleges kiadni egy ekkora összeget, mégegyszer....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!