Mi a véleményetek a max-mix (magyar) kutyatápokról? Etet valaki ezzel? Nem tűnik olyan rossznak a középkategóriás tápokhoz képest, vagy mégis?
Milyen lehet a minősége? 30% a szárított hústartalma, a britnek 45% a FRISS hústartalma.
Itt lehet olvasni róla: [link]
Ár nincs feltüntetve, de nem lehet túl drága kb 3500 ft/ 14kg, állítólag állateledelesnél lehet venni.
Nekem már ott megbukik az egész, hogy sonka meg sajt ízű... Tuti tele van ízfokozóval, ami nem sejtet semmi jót. Ha tehetem magamnak nem veszek ízfokozóval turbósított kaját, úgyhogy a kutyának sem veszek.
Illetve az sem nyeri el a tetszésemet, hogy az összetevőkről semmit sem tudni.
Na meg az ára sem sejtet semmi jót. Részemről tutira kilőve.
Az árat sehol nem találom.Felhívom őket holnap és megkérdezem a pontos összetevőket.
Én is normális árú tápot szeretnék.Nem az a jó,ami horror drága.
Szeretném azt a pénzt visszakapni,amit állatorvosra költöttem addig,míg a kutyáim a méregdrága "szuperprémium"csúfnevű tápokat ették(RC,Acana,Eukanuba és társai,gyakorlatilag minden végigpróbáltuk).Mióta egyszerű,olcsó tápot kapnak,érdekes módon semmi bajuk.
Ez hogy lehet?
ma 21:07
Úgy lehet, hogy a kutyád emésztésével van valami gond.. A "szuper" tápok túl erősek voltak neki. Ennyi.
Én is ismertem bordóit, aki a legjobb tápokkal csak szenvedett, kiütései voltak,sovány volt, stb. Egy olcsóbb , nem márkás táppal pedig tökéletesen jól érezte magát.
Ezért mondják azt, minden kutyának meg kell találni a neki megfelelő tápot.
Egyébként itt falun a kutyák a lehető legolcsóbb tápot,moslékot meg csirkebelet kapnak csak a legtöbb helyen.És szó sincs allergiáról meg egyéb problémákról,semmi bajuk.
Életükben nem láttak még akár középkategóriás tápot sem.
És azok,akik drága tápokkal etetnek,sokan panaszkodnak allergiáról,gyomorproblémákról stb.
Úgyhogy talán mégsem olyan jók a "szuperprémium"tápok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!