Miért szólnak be a kutyások?
Ma neveletlen volt a kutyám, nem jött a behívásra mert belemerült a játékba. Odamentem, megrángattam és lenyomtam a földre, hogy ébredjen már fel, ha hozzá beszélek. Tudni kell h a kutyám egy hisztigép, ha egy nagyobb kutya csak mellé lép ordít mint akit kínoznak, hát még ha én hozzányúlok... na most is ezt csinálta mint egy kis fürdős k-rva sikítozott, a legcifrábban ahogy csak bírt (huhúú de fájhatott neki én szadista)
odajön egy külföldi csaj(a kutyái a szélrózsa minden irányában voltak, behívni képtelen, ugráltak stb, de arra volt ideje, h beugasson), azt mondja; "na szerintem ennyi elég lesz"
Who cares?... nektek is volt már ilyen, hogy beleszóltak a nevelésbe olyanok, akik még a kutyád nevét sem tudják?
Nevelni kell, mert ha egy ilyet megtorlás nélkül hagyok, akkor azt hiszi ő a jani... sajna sokan nem értik.
Akkor te mit csináltál volna? Finoman kizökkented? És akkor majd azt gondolja, ha most nem volt semmi gond, legközelebb is arra megyek amerre akarok, úgy sem történik semmi.
na ne viccelj...
Na ez jó tipp, de szerencsére egy kezemen megszámolom, hányszor kellett grabancrázással esetleg (az általatok elvetendő) lenyomással büntetnem eddig, szal nincs itt kijátszva semmi.
De képzeld el, ha egy ilyen apróság, ezt váltja ki a népből, hogy egy erélyes "micccsiiinálsz-al" rászólsz, vagy megrázod, akkor ha meghajtod a kutyát feljelentenek ezek a gyökerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!