Kutya-kutya, nincs különbség, ugyan olyan szerethetők. Én inkább nagytestű párti vagyok bizonyos sajátos okokból, de azért nagy álmom majd egy mini bullterrier és egy törpe uszkár. :)
2013. jan. 16. 17:55
12/19 anonim válasza:
Van csivavám, ő olyan kis aranyos, mint egy játékkutya, bújós, napokig hagyná magát simogatni, okos, utánam hozza a papucsomat, ha elfelejtem, és jópofa trükköket tud, ő inkább olyan szórakoztató... ÉS van egy argentin dogom. Imádom, amikor összedugjuk az orrunkat, és a nagy nyálas pofájával beleszuszog az arcomba :D Amikor megölelem a nagy marháját, olyan jó biztonságérzetem van. Ő nem szereti a trükköket, a rettenetesen gyerekes játékokat szereti, pl. a sárban tapicskolást,vagy ha nekiállok fát vágni, ellopkodja, hogy utána nagy színészkedések közepette együtt megkereshessük. Nem tudnék választani :)
2013. jan. 16. 19:02
13/19 anonim válasza:
Nagytestűek. 8 évesen ráestem egy kistestű kutyára aki megijedt és odakapott, pont a számat harapta meg. azóta bizalmatlan vagyok a kistestűekkel szemben.
2013. jan. 16. 21:35
14/19 Szilvi & Argos válasza:
Inkább a közepes és nagy termetűeket részesítem előnyben, de a kicsi közt is vannak kedvenceim.
Inkább a kiskutyás gazdikat (tisztelet a kivételnek!) nem csípem...
2013. jan. 16. 22:45
15/19 anonim válasza:
én imádom a kutyákat, de valahogy van egy méret, ami alatt nem tudok kutyaként tekinteni az adott állatra. talán a jackrussel terrier a legkisebb ami még nálam ebnek számít. semmi bajom nincsen a csivavával sem, azon kívül, hogy biztos nem tartanék azt, szimplán már egy olyan határt feszeget, hogy az agyam nem dolgozza fel, hogy ő is egy kutya :D
nekem amúgy egy termetes beaglem van, de nagyon kicsinek látom, kezdek szemezgetni valami óriástestű ebbel is. egy dolog húz vissza, hogy nekik nincs olyan hosszú életük, mint egy kistestű kutyának.
2013. jan. 16. 23:25
16/19 anonim válasza:
Én is osztom, hogy minimum legyen 20 kg. Csak a nagytestű kutyák jönnek be, és inkább a rövidszőrűek.
Egyetlen pici kutya tetszik, a Boston Terrier, de valószínűleg sosem lesz. Most vagy egy boxer-bulldog keverékem, a következő egy vizsla lesz.
2013. jan. 17. 06:51
17/19 anonim válasza:
*van
2013. jan. 17. 06:52
18/19 anonim válasza:
Uszkárnál kisebb ne legyen. Német juhásznál nagyobb ne legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!