Ivartalanítás utáni vizelettartási probléma mennyire szokott tartós lenni?
Fiatal, egy év alatti szuka, pár napja fogadtam örökbe. Azt írták, szobatiszta, mégis be-bepisilt minden előjel nélkül, séta után is, meg egyébként is sűrűn pisilt, úgyhogy elvittük dokihoz. Azt mondta, semmi kóros nincs a pisijében, valószínű a záróizmai gyengék, ivartalanítás után előfordul, de hogy tartós-e, azt egyelőre nem tudja megmondani. Kaptunk rá gyógyszert, aztán majd meglátjuk, hogy alakul.
Mik a tapasztalatok, valószínűbb, hogy elmúlik, és ha igen, kb. mennyi idő alatt, vagy készüljek 15 év pisiben úszásra?
Hát most meglátjuk, mit tud a Ditropan, én még egyértelműen nem döntöttem felőle. Javult a helyzet, az biztos, bár még nem tökéletes, de mondjuk nem is voltak egyértelműek a helyzetek, amikor mégis bepisilt. Kétszer elég sokáig volt itthon hagyva, és a hosszabbiknál (10 óra) is csak egy pisi volt, ami nagyon biztató ahhoz képest, hogy szerdán reggel még négy óra alatt hét rendes hosszú pisit produkált. Egyszer meg kiengedtem a kertbe, bejött, és kettő percen belül ott volt a pisi, de azt mondjuk el tudom képzelni, hogy odakint elvonták a figyelmét a hulló hópelyhek (imádja vadászni őket :)), és nem jutott eszébe pisilni :D
Igazából az a fura az egészben, hogy az ideiglenes örökbefogadójánál nem volt ilyen gond, azóta csinálja csak, mióta itt van. Simán lehet, hogy a költözéses stressz is közrejátszik, bár mindent megtettünk, hogy az minimális legyen, de ugye nullára csökkenteni nem lehet, szóval könnyen lehet, hogy az volt valamilyen hatással a szervezetére.
Mindegy, a Ditropankúra végére okosabbak leszünk; ha nem segít, vizsgálódunk tovább. Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!