FannaL kérdése:
A kutyám valószínű, hogy valamilyen szinten 'depressziós' szerintem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem rég pusztult el neki a pajtása, aki 7 hetes kora óta vele volt. Tegnap valami mérget ettek, ő túl élte, de a másik már sajnos nem. Inni iszik, ennivalót kézből elfogad, de ugatni sem ugat és nem is mozog csak fekszik. A mi állatorvosunk nem tudott semmit sem mondai, így gondoltam hátha valakinek volt már ilyen kutyusa és megtudja mondani mit kéne tenni. Előre is köszönöm! ( És igen ha nem javul a helyzet akkor elviszem másik állatorvoshoz.)2013. jan. 14. 20:35
1/7 anonim válasza:
Vagy inkább a méreg hatása alatt van?
2/7 anonim válasza:
Szerintem is a méreg utóhatása, gondolom nem azonnal ürül ki a szervezetböl. Hadjátok néhány napig regenerálódni.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben! Ez valami nagyon gyors ideg méreg lehetett mert se perc alatt végzett az egyik(a legjobb, de öreg kutyámmal)Akiről itt szóval az meg a sós víz hatására kihányta, de azért valami azért tényleg maradhatott benne.
Köszönöm!
2013. jan. 14. 21:21
4/7 anonim válasza:
Reméljük nem épp azért szenved, mert a mája vagy veséje vagy valamije tönkrement.
5/7 anonim válasza:
Kérj a gyógyszertárba szén tablettát mérgezésre, ha van még benne méreg az kiszedi.
6/7 anonim válasza:
Adj neki faszenet! Az megköti a méreganyagokat! A gyógyszertári állítólag nem olyan jó ...
7/7 A kérdező kommentje:
Ma már evett. (Száraz tápot is.) Ivott és csóválja a farkát ugrál össze vissza(ugyan olyan szeleburdi mint volt), igaz, hogy még remeg egy kicsit és nem ugat meg mindenféle gyalogost az utcán de már ez is valami. Igen az is felmerült, hogy valamije károsodott.
A válaszokat köszönöm!
2013. jan. 15. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!