Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pontosan mit csinált a kutyám?...

Pontosan mit csinált a kutyám? (többi lent)

Figyelt kérdés
A környékünkön elég sok kutya van, szabadon élnek, van gazdájuk, kapnak enni és oda mennek haza éjjelre, de nincsenek bezárva és nem is nevelik őket, szóval itt él egy falka kutya szabadon. Kb. 5-6 kutya, két német juhász, többi felismerhetetlen keverék. Már többször találkoztak az én kutyámmal, úgy hogy az enyém pórázon volt. Messziről ugattak, de nem jöttek oda. Egyik nap enyém is póráz nélkül volt, kicsit távolabb tőlem, ezek meglátták, és rátámadtak, hörögve futottak felé, de az enyém nem ijedt meg, rohant feléjük, de nem támadólag, amikor találkoztak csak szépen állt, a farka fönt volt magasan és nyugodtan állt, a többi morgott és szaglászta, aztán egyszer csak elfutottak. Mi történt, mit csinált a kutyám? Az én kutyám nagytestű és szuka. Amúgy egy percig sem féltettem, meg tudta volna védeni magát.
2013. jan. 14. 18:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Határozott, 'domináns' viselkedést mutatott, nem ijedt meg tőlük.
2013. jan. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!