Mennyi esély van arra hogy karácsony környékén elkeljenek a westie kiskutyák? Vagy várjak vele a következő tüzelésig?
Nagyobb a valószínüsége, hogy elviszik mint most. És annak nagyobb a valószínüsége, hogy afajtamentőlnél landolnak.
1.Törzskönyvel adod a kutyákat? Van kennelneved? Megvan a szukának és a kannak a tenyészszemléje, megvannak a kötelező szűrései? Mert anélkül nem kapsz törzskönyvet.
2. 3.5 éves szukát nem szabad először elletni. Orvosilag. Már idős hozzá. Az első almot le kell hozni másfél-2.5 éves kora között.
3. 6 hetesen nem szabad odaadni a kutyákat.
4. Tudod mibe fog ez neked kerülni? A szuka a kan szűrésével, herpeszoltással, az elléssel, a kölykök oltásával együtt? És tudod, hogy ez időben mibe fog neked kerülni?
"felelősségteljesen teszi, ahogy én tettem anno" Ha 6 hetesen elhoztad, akkor te is felelőtlen voltál. Amúgy azért gondoljuk, hogy törzskönyvezés nélkül adnád, mert ha 6 hetesen hoztad el, akkor valószínűleg a tiednek sincs származási lapja, ugyanis tenyésztő nem (esetleg törzskönyves szaporító igen) adja oda 8 hetes kora előtt a kiskutyát.
A gyerekeket pedig ne szóld le, mert elég sok gyerek írt már ide olyan hozzászólást, ami sokkal inkább tannúskodott éretségről, mint a te válaszaid.
én 14.36.
Kaptál választ és elmondtam az ellenvetésemet is.
Azt mondod tapasztalat nélküli vagy. Akko rne élő kutyákkal kísérletezz. A tenyésztők tanfolyamra járnak, vizsgát tesznek, orvosi és genetikai ismereteket tanulnak.
A leírásod alapján csak törzskönyv nélküliek lehetnek a kutyáid, szaporítottak, akiknek egy része a fajtamentőknél landol. Nézd meg hány yorki, westi van a afajtamentőknél minden február/márciusban, amikor a kedves szülők rájönnek, hogy hülye ajándékot vettek és kidobják a kutyát, aki rág, pisil, kakil és harap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!