Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi esély van arra hogy...

Mennyi esély van arra hogy karácsony környékén elkeljenek a westie kiskutyák? Vagy várjak vele a következő tüzelésig?

Figyelt kérdés
Westie 3,5 éves kutyusomat szeretném előszőr pároztatni, de úgy számoltam december környékén lennének a kiskutyák 6 hetesek és eladhatók.Mennyi esély van arra hogy karácsony környékén elkeljenek a westie kiskutyák? Vagy várjak vele a következő tüzelésig?
2009. aug. 29. 13:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

Nagyobb a valószínüsége, hogy elviszik mint most. És annak nagyobb a valószínüsége, hogy afajtamentőlnél landolnak.

1.Törzskönyvel adod a kutyákat? Van kennelneved? Megvan a szukának és a kannak a tenyészszemléje, megvannak a kötelező szűrései? Mert anélkül nem kapsz törzskönyvet.

2. 3.5 éves szukát nem szabad először elletni. Orvosilag. Már idős hozzá. Az első almot le kell hozni másfél-2.5 éves kora között.

3. 6 hetesen nem szabad odaadni a kutyákat.

4. Tudod mibe fog ez neked kerülni? A szuka a kan szűrésével, herpeszoltással, az elléssel, a kölykök oltásával együtt? És tudod, hogy ez időben mibe fog neked kerülni?

2009. aug. 29. 14:36
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
Elég naív felnőtt vagy... Nézz be a menhelyre, ahol rengeteg fajtatiszta kutya van! Senkiben ne bízzál, hanem szerződéssel add oda ahogy a tenyésztők. És mindig tarst velük a kapcsolatot és vedd vissza ha baj van. Ne abban bízz hogy milyen jók az emberek.
2009. aug. 29. 14:39
 13/25 A kérdező kommentje:
Konkrét árat még nem találtam ki, mert nyílván annak a függvénye mennyit kell rákölteni,és olyan árat kéne megszabni, amin még eladhatók lennének. De nyilván ebbe is bele lehet kötni, mert lehet erre is mondani, hogy akkor olyanok keresnek majd meg, ha nincs magas ára, akik nem veszik komolyan az egészet. Ha magas árat adok meg akkor meg benne van a pakliba hogy nehezen kelnek el.
2009. aug. 29. 14:39
 14/25 anonim ***** válasza:
85%

"felelősségteljesen teszi, ahogy én tettem anno" Ha 6 hetesen elhoztad, akkor te is felelőtlen voltál. Amúgy azért gondoljuk, hogy törzskönyvezés nélkül adnád, mert ha 6 hetesen hoztad el, akkor valószínűleg a tiednek sincs származási lapja, ugyanis tenyésztő nem (esetleg törzskönyves szaporító igen) adja oda 8 hetes kora előtt a kiskutyát.

A gyerekeket pedig ne szóld le, mert elég sok gyerek írt már ide olyan hozzászólást, ami sokkal inkább tannúskodott éretségről, mint a te válaszaid.

2009. aug. 29. 14:42
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem naív hanem tapasztalat nélküli.Mi a tosznak van szerinted ez a weblap, ha nem azért hogy tanácsot kapjon az ember. Mindenki kezdi valahol. Engem nem vesznek körbe rosszindulatú emberek, ezért lepődök meg mennyi ilyen ,öntelt ember próbál tanácsot adni ezen a fórumon. persze hogy szerzödéssel adnám el, de nem ez a feltet kérdésemre a válasz...
2009. aug. 29. 14:47
 16/25 A kérdező kommentje:
Kapaszkodj nyugottan a szavakba, mást ugyse tudsz. Van törzskönyve a kutyámnak, és tenyésztötől hoztam el. De te biztos überfasza ember vagy és mán csak tudsz igy mindent látatlanba!
2009. aug. 29. 14:50
 17/25 anonim ***** válasza:
88%

én 14.36.

Kaptál választ és elmondtam az ellenvetésemet is.

Azt mondod tapasztalat nélküli vagy. Akko rne élő kutyákkal kísérletezz. A tenyésztők tanfolyamra járnak, vizsgát tesznek, orvosi és genetikai ismereteket tanulnak.

A leírásod alapján csak törzskönyv nélküliek lehetnek a kutyáid, szaporítottak, akiknek egy része a fajtamentőknél landol. Nézd meg hány yorki, westi van a afajtamentőknél minden február/márciusban, amikor a kedves szülők rájönnek, hogy hülye ajándékot vettek és kidobják a kutyát, aki rág, pisil, kakil és harap.

2009. aug. 29. 14:51
 18/25 A kérdező kommentje:
Gyerekekkel nincs semmi gondom,hol látod kiírva? Itt a fórumnak van egy színvonala.
2009. aug. 29. 14:54
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
Elég a szaporírtokból
2009. aug. 29. 15:04
 20/25 anonim ***** válasza:
85%
Tudod hány Westi végzi állatmenhelyen?Aki azt nem tudja, hogy minimum 8 hete kell várni még eladhatod az ne tenyészen kutyát.
2009. aug. 29. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!