Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az embereknél szex esetén...

Igaz Állatbarát kérdése:

Az embereknél szex esetén lehet védekezni. A Kutyák esetében is létezik ilyen? Nem ivartalanításra, nem gyógyszerre, hanem arra gondol, pl. rongyot lehet e rakni a Kutyára?

Figyelt kérdés

Ha igen,a Fiúra vagy Lányra kell húzni?

Egyik ismerősöm kedvéért teszem fel a kérdést.

Igaz választ szeretnénk kapni,

de csak kíváncsiságból kérdezzük.

2013. jan. 14. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A tüzelőbugyi nem azért van, hogy megakadályozzuk a fedezést, hanem azért hogy a szuka ne vérezzen össze mindent a házban.
2013. jan. 14. 17:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Micsoda ismerőseid lehetnek... :D

Egyébként ez így nem megoldható.

Rongyot nem tudom hova akartok tenni, mert az átázik és megtermékenyül a kutya, ráadásul a nemi szervükön sem maradna rajta és még ki is dörzsölné. Vagy én nem tudom, hogy lehetne ezt ronggyal megoldani. :DD Ha rákötöd a kutyára bugyiként, vagy akár tüzelőbugyit veszel rá, a kan simán letépi (bár van rá esély, hogy nem, hanem elkezdi csinálgatni úgy a szukát, csak épp nem tud behatolni, hanem simán lefolyik a cucc).

Óvszert pedig nem lehet ráhúzni, mert a kutyáknál másképp vannak a dolgok. Eleve lejönne/elszakadna valószínűleg, mert ha valaki látott már kutyákat közösülni, az tudja, hogy elég gyorsan és intenzíven mozognak.

A másik fontos dolog pedig, hogy a kutyáknál rengeteg az előváladék és maga az anyag is, óvszerrel is folyna mindenfelé, simán megtermékenyíthetné a szuka kutyát.

(Bocs, hogy nem fogalmaztam meg szebben, de már álmos vagyok. :D)

2013. márc. 30. 23:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Amúgy ha lehetne, akkor az emberek nem költenének ivartalanításra és tablettákra, injekcióra stbre, hanem csak felmennének a padlásra, és boldogan szaggatnák szét a régi, szakadt ruhákat, aztán...

:DDD

2013. márc. 30. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!