Kiskutyám nagyon félénk hogyan segíthetek rajta?
Figyelt kérdés
5 hónapos szuka kuvasz kiskutyám, mindenkitől fél és ha meg akarjuk simogatni akár harap is.1 hete van nálunk, tenyésztő akitől vásároltuk egy kennelben tartotta anyjával és egy testvérével, 5 éves német juhász szuka kutyám jelenlétében sokkal bátrabban viselkedik de az embertől retteg,Hogyan tudnám egy kicsit megszelidíteni, hogy elfogadjon minket is?2013. jan. 13. 20:14
11/11 A kérdező kommentje:
Igen megkötöttem egy ilyen félénk kutyust :),és sikerült elérnem azt hogy megsimogathassam,egyébként ha elengedtem volna lehet hogy konfliktusba került volna német juhászommal és nem lett volna jó vége,csak felügyelet mellett voltak együtt(akkor még nem voltak összebarátkozva,mikor meg volt kötve)Az ő érdekében tettem.
2013. jan. 14. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!