Mennyi időt szántok naponta a kutyátokra?
2 kutyám van, a sétáláson kívül nem kíváncsiak rám :( reggeli séta után viszem ki őket a kertbe (panelben lakunk), ott játszanak egész nap (kb április óta), este hazahozom őket, esznek, játszanak még és alszanak. Annyira jól elvannak egymással, hogy ritka az a pillanat, hogy együtt játsszunk.
December óta van 2 kutyánk, én suliba vagyok/voltam 8-9 órákat, + fél-1 óra buszozás, tanulás házimunka stb. Szüleim dolgoznak. Megszokták, hogy egymással játszanak. Amúgy barátságosak.
Én pontosan nem tudom órában. Képes 10-ig is aludni, így nem szoktam reggel felébreszteni, udvar lakó, reggeli séta sem szükséges :)
Délután amikor hazaérek beengedem, bent játszunk kicsit, simogattatja magát, aztán ha már nincs olyan meleg 5-6 körül akkor kimegyünk az udvarra és játszunk egy hatalmasat. Játék után még sétálunk egy nagyot, aztán megint bent szeretteti magát, majd 9 körül kapja a vacsit, megszoktam várni hogy megegye, mert ha nem ülök ott mellette képes és nem eszik! Aztán jóéjt van... :) Hétvégén ennél többet foglalkozunk vele, akkor már szüleim is elbohóckodnak vele :) Télen sajna a séta kimarad, mert faluhelyen csak a sót ismerik jégoldóként, azt pedig nem szeretném hogy kimaradja a kutyám talpát :S
sokat.
az egész család kiveszi a részét belőle .
családi kutya ,tehát mindenki felel érte.
visszük ahová csak lehet .
napi 5-7 órát egyedül van , de akkor pihen .
reggel -este séta-futtatás-úsztatás,stb.
a lényeg ,hogy foglalkozzunk vele .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!