Lánc vagy kennel? Melyik a jobb?
Eddig biztos voltam abban, hogy a kennel nyer, az előző kutyám ugyanis jobban szerette. (14 évet élt)
A mostani viszont utálja ha be van zárva, mindig nyüszít, próbál kiszabadulni. Kipróbáltam, hogy láncra kötöm (6-8m) és furcsa módon teljesen normálisan viselkedik, ha rajta van. (Az okát én sem értem)
Nektek milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban? Melyiket viseli el jobban a kutyátok?
A kérdést persze úgy értem, hogy nem állandó jelleggel van így, hanem maximum heti pár órára, a kutya folyamatos foglalkoztatása mellett.
*Még a nagymamához annyit, hogy nem tudom a bosszún kívül mi értelme van a kutyát csesztetni, amikor a dolog megtörtént, vagyis hogy nem történt, mert nem lett semmi baja a gyereknek.
Továbbá egyszerűen csak ne találkozzanak és nincs probléma többé.
Inkább szóljon rá a gyerekre legközelebb, és a saját mulasztását ne az ártatlan másikon akarja le bosszú állni.
Irtsunk ki mindent magunk körül a gyereket meg zárjuk be egy steril burokba és nincs gond.
ma 17:22
A kennele teljesen zárt?
Minden a 2 jó megoldás lehet jó és rossz is. A kennelnek megfelelően nagynak kell lenni a kutya számára kell hogy legyen benne neki fedett hely stb... Ha a lánc mellet döntesz akkor az meg legyen megfelelően hosszú. De akármelyiket is választod a kutya ne legyen pár óra hosszánál tovább bezárva v. megkötve.
Nálunk a kutyák egész nap szabadon vannak csak akkor zárjuk be őket kennelbe ha jön hozzánk valaki és fél a kutyáktól. Míg nem volt kennel addig meg kötöttük őket ha jött valaki. Nálunk a kennel jobban bevált nem mondom hogy rajonganak érte de 1-2 max 3 órát el vannak benne nyugodtan. A láncon a miéink csak vonyított meg minden bajuk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!