Be mernétek vállalni?
Ingyen elvihető kölykökre találtam.Nagyon megtetszettek, mert amúgy is ilyen kölyköket szerettem volna (csak tenyésztőtől.) De őket nagyon megsajnáltam mert szerintem kint tartja őket a gazdi a hidegben.Mi pedig a házban tartanánk és mellettem aludna.Csak, hogy félek, hogy elveszíthetem, ha esetleg beteg lenne.Szerintetek elhozzak egy kölyköt? kép: [link]
Kérlek ne jöjjetek a szaporítós válaszokkal.Mert tudom, hogy milyen kölyköket lehet úgy kifogni, de én nem a kölyök árán szeretnék spórolni, hanem egyszerűen sajnálom őket és legalább az egyikőjük jó meleg házban nőhetne fel.
nem valószínű, hogy nagyon beteg lenne, mert akkor azt te is észre vennéd, és nem hoznád el, ő meg egyszerűen szerintem agyoncsapná.
Amúgy, így , hogy ingyen van, és tényleg legalább pénzt nem kér érte, így én bevállalnám.
Nem egyszer történt már a mi városunkban is, hogy akinek két kutyája van, és persze nem ivartalanít, hanem inkább figyeli, hogy ne legyen baleset, de persze volt baleset, az ingyen hirdette a kölyköket, csak vigyék már...azoknak sem volt látszólag semmi bajuk, de amúgy nem minden szaporított kutya beteg, ez tévhit, csak jóval magasabb a szaporított kutyák közt a beteg egyedek száma, de nem törvényszerű
Figyelj, ha az a legerősebb érzésed az üggyel kapcsolatban, hogy sajnálod a kiskutyákat, akkor hozd el. Persze csak ha alkalmasak a körülményeid a kutyatartásra. (Lenne helye, lenne valakinek ideje foglalkozni vele, lenne pénz állatorvosra betegség esetén stb.)
Ha segíteni akarsz, akkor ne azzal foglalkozz, hogy teljesen egészséges-e. Tételezzük fel, hogy van valami baja a kiskutyának. Ő arról nem tehet, attól még ugyanúgy vágyik a szeretetre és törődésre. Ha elhozod, és megadod neki, amit érdemel, azzal megszépíted az életét, legyen az 2 hónap vagy 15 év. És előbb-utóbb mindenképp el kell köszönnöd tőle, ami biztosan fájni fog, így ez sem lehet érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!