Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Epilepszia? Bővebben lent!

Epilepszia? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Kutyám 2 nappal ezelőtt szó szerint rosszul lett. 3.5 éves szuka mini Yorkim van.Hirtelen arra lettem figyelmes hogy hányott, és hányás után elkezdett remegni és nme tudott lábra állni.Szó szerint csúsztak szét a lábai. És amikor kértem hogy jöjjön hozzám megprobált de olyan volt mint ha " részeg" lett volna.Esett bukott. Kb. 3.5 év alatt harmadjára veszem észre.A második rosszullétnél szegény össze is pisilte magát.De ugyan igy nembírt felállni.Szerencsére kb 10 perc után rendbejött simogattam és nyugtattam.Aggódom érte.Lehetséges hogy epilepszia?Köszönöm segítségeteket.
2013. jan. 11. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos ez elég valószínűnek tűnik. Állatorvoshoz el kellene vinni, mert gyógyszeres kezeléssel javítható az állapota.
2013. jan. 11. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Annyi után h mini yorkie csak ennyi jutott eszembe: az a csoda, hogy még él. Félreértés ne essék, nem kívánom a halálát, csak egy hivatalosan nem létező kutyáról beszélünk, ami minden lehet, csak jó nem.
2013. jan. 12. 08:45
 3/3 anonim ***** válasza:
De azért orvoshoz nem vitted el, pedig már többször is csinálta? Gratulálok.
2013. jan. 12. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!