A kutyám lehet, hogy epilepsziás?
8és fél éves kutyám,10 törpesnauszer nagyságú.Séta közbe elkezdett nyüszíteni,úgy mint ha fájna valamije és utána eldőlt és pár percig eszméletlen volt.
Egyszer már volt ilyen akkor 3 éve csak akkor tutult és nagyon meg feszítette magát. Akkor elvittük dokihoz és ő mondta ,hogy lehet,hogy epilepszia,de ha nem sűrűn fordul elő,pld.havonta,, akkor nem adna gyógyszert neki ,mert akkor élete végéig szedni kell.
Ha valakinek volt ilyen kutyusa kérem írjon mi volt a tünete,mit csináltak vele,hogy jött elő stb.., Minden érdekel amivel tudnék segíteni a kutyámon és magamon,hogy ne aggódjak.
Mondják a hideg front elő hozza az embereknél is ezt a rohamot.És most hideg front van.
Panelba lakunk,majd mostantól viszek magammal neki vizet.
Most volt másodszor ilyen rohama a 8 és fél alatt. Meg kérdezem a dokit is,de ő 17 órától rendel.
Remélem most megint 3 évig nem jön elő,,,
Az én kutyám három hónapja hunyt el, ugyanez a tünet, csak nem epilepszia, hanem agyvérzés.
Eldőlt, kimerevedett, remegett, nyüszített, majd elborult, zavaros lett a szeme. Aztán még felkelt, ivott is reménykedtem, hogy rendbe jön, de pár órával később újabb "roham" és meghalt. Az állatorvos se tudott segíteni. Folyamatosan vérzett az agya és újabb és újabb rohamokat kapott. Borzasztó volt nézni. Szerencsére csak pár órát szenvedett.
Bocs, nem akartalak megijeszteni, csak közöltem, hogy különböző betegség okozhat hasonló tünetegyüttest.
Minden esetben állatorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!