Veszteség elleni oltásra mentünk, mivel két héttel ezelőtt a doktornő ezt mondta, ahelyett megint védőoltást kaptunk és nem értem, miért?
Figyelt kérdés
A következő oldásokkal rendelkeztünk sorban:7 hetes Nobivac Parvo-c,9 hetes: Novivac DHP+ Nobivac Lepto, kicsit elcsúsztunk (anyagiak) 16 hetesen:Nobivac DHP+ Novibac Lepto. Most veszettség elleni helyett 18 hetsen (4 hó) Novibac DHPPi+ Novibac Lepto. Jó ez így? Most ezt így nem értem. Én 3 kötelezőről tudtam. És menjünk vissza 2 hét múlva a veszettség ellenire.2013. jan. 11. 20:17
11/14 anonim válasza:
Ők hozzá járnak, elégedettek vele, elvileg ketten vannak, egy férfi és egy nő, ők a doktorbácsihoz járnak :)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Esetleg arról mi a véleményed, hogy ivarérés előtti beavatkozás után tényleg megmarad kölyök lelkűnek, játékosnak?
2013. jan. 14. 10:33
13/14 anonim válasza:
Lassabban érnek be, ez tény, de egy spánielnél nem olyan hosszú idő. Az én kutyám most 1,5 éves, bullmasztiff, nagyon játékos, én nem is bánom, ha megmarad ilyennek. Bár ők eleve 2-3 évesen érik el fizikailag is és mentálisan is a teljes kifejlettséget, de akiket ismerek bullmacikat, ők ennyi idősen komolyabbak voltak, mint az enyém, de azért lehet látni rajta a folyamatos, de lassú változást.
14/14 A kérdező kommentje:
És is azt szeretném, ha mindig ilyen játékos és gyerek maradna.
2013. jan. 17. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!