Ez milyen fajta kutyus? És be lehet vajon itthon szerezni?
2013. jan. 10. 12:23
1/15 anonim válasza:
2/15 anonim válasza:
bichon frisé esetleg?
Ha az,akkor lehet kapni:)
3/15 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, de szerintem ez egy pomerániai törpespicc kölyök, frissen fésülve. :)
Be lehet szerezni itthon.
4/15 anonim válasza:
így van pomerániai törpe spitz, ha többet akarsz tudni a fajtáról nézd meg a youtube videót amit linkeltem
5/15 anonim válasza:
Kutyának éppen nem nevezném de ez egy luxpup, és úgy tudom nállunk nem lehet beszerezni. Viszont hozathatsz külföldről kd 600 ezerért, de a túltényésztetség miatt nagyon érzékeny beteges ideggyenge állatkák.
6/15 anonim válasza:
Szerintem is luxpup, csak külföldről lehet beszerezni, jó sok pénzért.
7/15 anonim válasza:
Én pomeránina törpe spitz-t írtam, de most megnéztem ezt a luxpup-ot, és tényleg lehet hogy inkább az.
8/15 anonim válasza:
szerintem pomerániai egyik túl tenyésztett génhibás változata. Pomerániait belehet itthon szerezni. kb 300 ezertől kezdődik az ára.
9/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, a gyors és kielégítő válaszokat! :)
2013. jan. 10. 13:17
10/15 A kérdező kommentje:
Hát most jobban utána néztem, cukinak nagyon cuki, de szegény kis kutyák tényleg nem egészségesek, kb úgy tűnik, már az állat kínzás, hogy a világra jöttek, csak mert divatosak, tartják őket, kár, pedig annyira ideális lett volna egy ilyen kis apróság számomra,na de maradok a menhelyi kutya választásnál :).
2013. jan. 10. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!