Szeretnék medúzákat tartani, lehetséges? És milyen fajta medúza fajta kapható itthon?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem egyszerű tartani, de lyan gyönyörűek, fleg amelyik teljesen átlátszó2009. jún. 1. 17:46
1/5 anonim válasza:
én úgy tudom az összes medúzának sós víz kell, amit elég nehéz szerezni, és szerintem nagyon nagy akvárium. Meg azt sem tudom mivel etetnéd. Meg sajna még nem láttam sehol árulni..
2/5 anonim válasza:
vannak édesvizi medúzák is, és mindenféle élő vizi lényeket megesznek...
jha és az édesvizi medúzák között van ami csak 4-5cm-eresre nő meg, sőt a sósviziek között is van olyan.
Valami akvarista fórumon és olyan helyen, ahol tartanak ilyet(tropikárium, bp-i állatkert ) kéne utánakérdezgetni
3/5 anonim válasza:
Én is hallottam édesvízi medúzáról, a sós vízit nem ajánlom, mert a tengervízi akvárium borzasztó drága és nagy gyakorlat kell hozzá. Itt érdeklődhetsz: [link] olvastam, hogy ezen a fórumon többen tartanak.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, főleg a linket, hasznos volt:)
2009. jún. 4. 19:14
5/5 anonim válasza:
Néhány hazai tóban is előfordul édesvízi medúza, ha szerencséd van, találkozol velük. Összeszedsz néhányat, hazaviszed és kész :) A 22°C feletti lágyabb vizet kedvelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!