Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fogyókúra. Jó ez a tempó? Nem...

Fogyókúra. Jó ez a tempó? Nem túl gyors? Nem túl lassú?

Figyelt kérdés

8 éves törpeuszkár. 8kg-san került ide, már csak 7,5. 5 körül kéne lennie. 3 hete van nálam, azóta 0,5 kg-t fogyott. A recept: napi 3 óra aktív séta, otthon 30-60 perc tanulás, az ajánlott mennyiségű táp 70%-a. Normál táp, nem light.

Szerintetek ez így jó irány? Igazából én elégedett vagyok az eredménnyel, de egy kicsit félek hogy túl gyors a tempó. Vagy talán pont lassú lenne? Nem tudom megítélni...

A következő kajarendelésnél érdemes neki light tápot venni, vagy jó ez így?

2013. jan. 10. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a light táp tök felesleges. Kevesebb kaja, sok mozgás, jól csinálod. De ha kevésnek ítéled a kaja mennyiséget, akkor nyugodtan adhatsz neki mellé gyümölcsöt, zöldséget. Az én ebem imádja az almát és a sárgarépát :)
2013. jan. 10. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Így jó, ahogy csinálod. Nagyon fontos a sok mozgás. Ha így folytatod, meg lesz az eredménye. Nem szabad a hirtelen kajamegvonás sem. Figyeld! Ha nem hány sárgát és nem éhes, akkor rendben van. Ha sárgát hány, sok a sava. A répa és az alma nagyon jó, elveszi az éhségét.
2013. jan. 10. 11:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket. Éhesnek mindig éhes, mert végül is kutya. :) Bár van amikor így is hagy a kajából, akkor elveszem előle a maradékot. Nem hányt. Múltkor amikor pont nem volt hó, legelt egy kis füvet, utána hányt egyet, de nem volt sárgás, inkább olyan szürkés-barnás.

Én is úgy érzem hogy ez jó tempó, csak nem akarom hirtelen fogyasztani sem, mert az nem egészséges, ezért kérdeztem, hogy vajon jó e így. Bár szerintem inkább a sok mozgás teszi meg a hatását mint a diéta, abból meg nem lehet baj.

Sárgarépa főve vagy nyersen?

2013. jan. 10. 11:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja, és van heti egy koplalós nap! Na akkor éhes. :)
2013. jan. 10. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Jelentem a kutyus már csak 6,5 kiló, és a doki azt mondta hogy most van súlyánál, tehát véget ért a fogyókúra. :)

De azért a 3 órás sétákat megtartjuk. :)

2013. febr. 6. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!