3hónapos Yorkim a pisilését pellenkára végzi, viszont nem hajlandó rákakilni.Már kentem egy kis ürüléket a pellusra,többet is kihelyeztem de akkor se hajlandó!Mit tegyek?
2009. aug. 28. 10:29
1/9 anonim válasza:
próbálkoztál már azzal, hogy többet viszed sétálni?
Vagy esetleg macska-alom?
2009. aug. 28. 11:04
2/9 anonim válasza:
A pelus babáknak való nem kutyáknak .Naponta 5x séta minimum csodákra képes majd észre veszed 8honapos korában ....
2009. aug. 28. 11:07
3/9 anonim válasza:
nekem is ennyi idős a kutyám vagyis na jó már két héttel több.:) de amúgy nekem amikor elkezdtünk sétálni megtanulta hová kell kakilnia, sőt azóta egy helyre járunk és ha mondom neki, hogy kaki akkor rá egy-két percre el is végzi a dolgát.:)
amúgy pedig ha a kutyád egy helyre jár kakilni vagy csak egy szobába akkor rakj oda is pelust vagy tényleg hord többet sétálni..:)
2009. aug. 28. 13:49
4/9 A kérdező kommentje:
Hogy vigyem még sétálni??????Nincs meg még az összes oltása!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 28. 18:17
5/9 anonim válasza:
nagyon "okos" válaszolók, hogy ivhetné 3 hónaposan ha téll nincs meg még az oltása. a pelenka pedig nem babapelenka hanem olyansmi mint egy sima újságpapír csak vattás és beszívja a pisit meg ilyesmi szal a FÖLDRE kell teríteni. én azt szoktam hogy csak az udvarra viszem le, attól nem lesz baja. általában a kakit előbb megtnaulják mint a pisilést mert azt tovább tudják tatani magukba. ahol végzi a kakilást oda a helyre rakd a pelust hátha ott elvégzi majd
2009. aug. 28. 21:09
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó!Köszönöm,hogy mellém álltál!Ha oda teszem a pellust ahova szokott kakilni(ablak alá)más helyet keres vagy volt h. elhúzta onnan.
2009. aug. 29. 14:27
7/9 anonim válasza:
11:07
Már 3 hónapos korba meg kellene hogy legyenek az oltások ...
2009. aug. 30. 08:29
8/9 A kérdező kommentje:
Helyesebben egy hét mulva lesz 3hónapos.Még csak két oltása van.És csak egy nagyon felelőtlen gazdi mint te nem várja meg a veszetségit pl.Ja és nem adatja be más betegségek ellen az oltást.(a 3-4 oltásokon kívül vannak mások is)amelyeket ugyanolyan fontosnak tartok.Bocsássatok meg,hogy ennyire odafigyelek a kutyám egészségére.
2009. aug. 30. 11:19
9/9 anonim válasza:
Annyira szánalmas, amikor az emberek nem segíteni próbálnak, hanem a kákán is csomót keresnek, mindezt úgy, hogy nem is értenek hozzá.
Én is ilyen problémával küzdök most a Bolognese kutyusommal, de NEM VIHETEM LE, mert 2 hónapos, 2 hetente fog oltást kapni és amíg nem kapta meg mindet, addig én sem fogom kivinni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!