11/14 zorco85 válasza:
Köszi a képeket.Nagyon aranyos a kutyád.de mint már leírtam az nem stimmel vele.de a testalkata jó erős csontozatú.neveld következetesen és szeresd hidd el jó kutya lesz..
12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom de valyon lesz akkora (magas) mint egy fajtiszta?
2013. jan. 17. 18:23
13/14 zorco85 válasza:
hát ezt még most nem lehet elöre megmondani.De igazából nem értem miért olyan fontos neked a magassága,egy Am staffordshirenél nem az a lényeg hogy milyen magas hanem hogy arányos legyen.Az amerikai staffordshire terrier nagy erő benyomását kelti, izmos de emellett meg kell őriznie fürgeségét, eleganciáját, élénkségét. és ne legyen vékony csontozatú nyúlánk hosszú lábú.inkább zömökebb legyen..
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat es imadom a kutyamat nagyon szep szerintem is es szerintem hasonlit egy amstaffra
2013. jan. 18. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!