Miért kell indokolatlanul szemétkedni?
Igen, költői kérdés.
Befogadtunk egy vemhes kóbor kutyát anno, szült öt kölyköt.
Mindegyiket-egy kivételével-ivartalanítottuk, rendszeresen kaptak oltást, féregtelenítést, háromnak már gazdája is akadt, valószínűleg a héten viszik el a negyediket is.
Délelőtt havat söprögettem az udvaron, és hirtelen hallom, hogy beszól valaki gúnyosan, udorító hangnemben:
"Na melyikőtök van csipeltetve? Egyikőtök sem, igaz?"
Kinéztem, egy 60 körüli férfi ment nagy elégedettséggel, hogy na most jól megmondta...
Sajnos utánakiabáltam, hogy "mindegyikben van, nyugodtan jelentgessen, ha csak ennyi öröme van", pedig nem kellett volna törődnöm vele.
Tényleg az idegesített fel, hogy minden ok nélkül szólt be. Miért jó szemétkedni, ha látja, hogy jó kedvű vagyok?
=) Köszi a választ!
Á, nekem ilyenkor semmi nem jut eszembe, leblokkolok.
:D érdekes.
amúgy nekem is volt már egy kérdés szegezve, nekem egy kis mixem van, sétálgattunk, vénasszony rámnéz, köszönés nélkül megszólal: van benne chip?! mondom persze, már egy éve. erre szó nélkül szemöldökrángatva továbbment. szivesen elküldtem volna a pszichiátriára.:D
14:51
Gondolom a néni akart egy kis egy balhét, de nem jött neki össze.:)
Tegnap előtt a szokásos esti sétánkon jött mögöttünk egy néni. Odahívtam a kutykat hogy el tudjon menni melletünk még ki is áltam a járda melleti fűre odahívtam őket. Erre beszólt hogy nem lehet elengedni kutyákat és hogy mit képzelünk stb.. Ez tök oké persze igaza van.. DE pont akkor amikor jófej vagyok? Direkt kiáltunk... Hozzáteszem 2percel később találkoztunk közteresekkel akik lelasítottak jól megnéztek minket és tovább mentek..
előtte pár nappal állok ki a kocsival. Nő jön 4gyerekével és persze neki még addig kell elmennie a kapu előtt amikor még zárodik nem tudta volna megvárni hogy becsukodjon (elektromos kapu). Nah mindegy is de még neki áll velem vitatkozni hogy mért vannak ki engedve a kutyák (a kertbe) meg hogy ez így milyen veszélyes stb.. Hozzáteszem tudja hogy kutyáim vannak és már vagy 3szor fordul ez elő. És még egyszer se ette meg a kölkeivel eggyüt egyik se :D
Tényleg köszönöm a válaszokat!
Érdekes volt olvasni mások tapasztalatait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!