Ez állatkínzás?
Mi az oka, hogy csak megkötve lehet a kutya?
Ha nem tudják megoldani a szabadon lévőséget, egy futólánc még mindig jobb megoldás .
Amúgy , ha már bent van a lakásban a kutya, miért nem lehet megoldani, hogy a családdal együtt élje az életét?
Akkor büntessék....
Te mit szólnál ha így kellene élned?
Arányaiban még egy hörcsögnek is nagyobb élettere van....
Kedves kisvörös, akkor készülj fel rá hogy esetleg hamis vád miatt el fognak kaszálni.
A többiek meg retardáltak vagy nem tudnak magyarul?
A négyzetméterek a tartósan való ott tartásra vannak meghatározva. Ha valaki a kutyáját egy 2 négyzetméteres területen tartja, de emellett sétáltatja, azaz kielégíti a mozgásigényét, az nem tartósan való ott tartás.
Tehát ez nem állatkínzás.
A csökkent értelmű autodidakta jogászoktól ments meg Uram minket...
Hamis vád? Fényképpel bizonyítottam volna, h 3 kismacskát ki akar tenni az útra. Ő maga jelentette ki.
DE mindegy, némi "ráhatás" - főleg a rendőrség bevonásának megemlítése elvette tőle a kedvét. Én meg kerestem gadzit a macsekoknak.
Fényképpel bizonyítottad volna hogy azt mondta? :-DDD
Gondolod hogyha meg akarta volna csinálni akkor elmondja neked vagy előtted csinálja?
Szivatni akart téged, te meg jól bevetted.
Akik meg lepontoznak, azoknak annyit mondanék, hogy a pontozás azt jelzi, hogy a válasz számára mennyire volt hasznos. Nos, ez nem csak a választ minősíti, hanem a pontozót is.
Mert hiába visz valaki oda egy hiperszuper számítógépet egy a Kalahari sivatagban élő bushmannak, mert a bushman - primitív életkörülményeiből adódóan - ezt nem tudja használni. Számára a számítógép nem hasznos.
Viszont ha kap egy kést, azt hasznosítani tudja, tudja vele a vízadó gyökeret hámozni, ki tudja zsigerelni, meg tudja nyúzni az elejtett vadat, tehát számára az a kés hasznos.
A kés meg jóval primitívebb eszköz mint a számítógép...
Másik meg az hogy mint írtam korábban, aki ilyen szinten állatvédő hogy beáldozza egypár xaros kismacskáért a közeli emberi kapcsolatait, az pszichiátriai eset. Mert egy ilyen nem szereti se a párját, se a közeli barátnak mondott másik embert ha a rendőrséggel fenyegeti. Az ilyen nem szeret senkit és nagy valószínűséggel őt se szereti igazán senki, ezért is fordult az állatok felé.
Normális emberek között ez úgy néz ki, hogy:
a: megbeszéljük
b: megszakítunk vele minden kapcsolatot
a 2 nm-t saccra mondod, vagy lemérted? mert az nagyon kicsi előszobának is, ez egy tisztességes szekrény mérete.
de mivel sétáltatva van, nem számít, hogy mekkora az alapterület, hiszen nem TARTÓSAN tartja ott a kutyát. a szobakutyák sem járnak be nagyobb teret két séta között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!