Valami fajta lehet vagy keverék? (kép)
Figyelt kérdés
Most hoztam haza. Ki volt rakva az út szélére egy dobozba a vasút mellé. ja, és kb mennyi idős lehet?
2013. jan. 8. 17:35
1/19 anonim válasza:
chau-chau-németjuhász? lehet hülyeséget mondok de a szőre alapján és a pofija alapján erre gondoltam
2/19 anonim válasza:
Az én keverékem tök így nézett ki az németjuhász, moszkvai őrkutya leonbergi keverék volt
3/19 anonim válasza:
Ilyen korban még nem látni. Megtartod vagy keresel neki gazdát?
4/19 A kérdező kommentje:
Szerintem megtartom. Itt jó helye lesz nálunk.
2013. jan. 8. 17:40
6/19 anonim válasza:
Kis aranyos :))
Német juhász szerintem tuti van benne :)
7/19 anonim válasza:
Aranyos, szép kiskutya szeretni kell.!
8/19 anonim válasza:
Nagyon szép kis kutya lesz belőle ha megnő. Most is már cuki. Német juhászkutya van benne az bizti, meg esetleg egy kis csau olyan két hónapos körüli. Most születhetett pár hónappal ezelőtt
9/19 A kérdező kommentje:
most ahogy nézegettem képeket én is két fajtára hajlok, németjuhász + leonbergi.
Köszönöm! :) nem értem az embereket hogy képesek kidobni egy kölyköt télen... retardált az ilyen.
2013. jan. 8. 17:49
10/19 anonim válasza:
Nagyon tisztellek ez miatt, hogy egy kutyát hazahoztál csak úgy hogy nem a tied és meg is tartod!! Szép dolog tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!