Ez milyen kutyának lehet a keveréke?
Figyelt kérdés
Olyan érdekes az első lábtartása is meg az,hogy nincs farka...
Gondolom a farkát nem a gazdái vágták le, ez valami rendellenesség lehet vagy lehetséges az,hogy keverék kutyák így születnek?
2012. nov. 21. 19:35
1/9 anonim válasza:
Pekingi palotakutya és német törpespicc.
2/9 TOMAtm válasza:
ez igen!szerencsétlennel jól elbánt a természet.
3/9 anonim válasza:
Erre mondják, hogy fajtatiszta faluvégi keverék. :))Talán nincs is olyan, ami ne jelenne meg szerencsétlenen.
4/9 anonim válasza:
én inkább tibeti spániel-keveréknek látom
5/9 anonim válasza:
Palotapincsi szerintem van benne de a többit nehéz megmondani . Ez az igazi utcai keverék .
7/9 anonim válasza:
Foggalmam sincs, szerintem inkább az a kérdés, hogy mi nincs benne. Pulira mondjuk nem hajaz. De szerintem édes.
8/9 anonim válasza:
van farka, valami pincsi keverék lehet.
9/9 anonim válasza:
Eléggé furcsára sikerült .
A feje pincsi a lábai engem a tacskóra emlékeztet de még van benne valamilyen közepes testű kutyából mert elég nagynak tűnik a tacskóhoz és a pincsihez képest .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!