Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutya személyiségében...

Egy kutya személyiségében érződik, hogy pl. lány vagy fiú? Mint az embereknél?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
szeirntem igen! mert a szukák pl szülnek! akkor anya vállik belőle! és szerintem ezt tudják! ezért van az is hogy a kanok sokkal magabiztosabbak szeretik ha maguk végzik ela dolgokat stb...!
2009. aug. 27. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem csak annyiban, hogy általában a szukák kedvesebbek simulékonyabbak, a kanok meg magabiztosak, uralkodóbbak. A kiskutyáknak ehhez semmi köze.
2009. aug. 27. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes kérdés :)

Hát nem tudom ez talán változó lehet, én úgy halottam hogy pl az Amstaffoknál a szuka harciasabb és a kan olyan kis "majom" :)

Szóval nem tudom :)

2009. aug. 27. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem borderem van. Személyiségben különbséget talán annyit veszek észre, hogy az én kan kutyusom is igen szeles, jópofa és játékos, de a lány tesója talán méginkább az. Amúgy kinézetre nagyon látszik hogy ő egy kislány, az enyém meg egy "uralkodni vágyó" kan :D
2009. aug. 29. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
a kuvaszoknál jeletős különbség van, de csak a gajzdájuk iránt idegent ugyanúgy megugatják
2009. aug. 29. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint a kanok (nemükből adódóan) törekednek a falkavezérség megszerzésére és a dominancia kimutatására! Ezt a szukáknál nagyon árnyaltan vettem csak észre.

Egyébként nj. szukám van!:)

2009. aug. 30. 07:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Baromság. Az első kutyám kan, a második szuka. A kan sokkal játékosabb, közvetlenebb, taníthatóbb a szukánál, ő mindenkit egyformán szeret, míg a szuka inkább magának való, és egy embert tekint a gazdájának, akihez ragaszkodik, a többieket meg szinte le se sz*rja. Továbbá a szuka sokkal inkább kitagadta az új jövevényeket, ő törekedett inkább a dominanciára. Szóval nem teljesen valóságosak azok a feltételezések, amiket előttem lehetett olvasni.
2010. dec. 29. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!