Mennyi idős korától merjem levinni sétálni a kiskutyámat?
Én biztosan levinném, ha nem is sétálni, de alaposan bebugyolálva egy plédbe, pokrócba, és a karomban egy néhány (5-10) percre már levinném, amikor a lakásban már önállóan közlekedik. Csupán azért, hogy szívjon egy kis friss levegőt.
Legalábbis ma nálunk szép napos idő van, az éjszaka esett pár centis hó még ott van az utakon, a fákon, szóval ideális egy kis friss levegőt szívni. :)))
Amikor (már lassan 4 éve) hazahoztam az akkor 7 hetes kutyámat, még nem lehetett sétáltatni. Az első két hétben nem tudtam otthon lenni vele, ezért a közelben lakó anyukámhoz vittem napközben. A kezemben volt, onnan tudott nézelődni. Megmutattam neki merre fogunk sétálni. Megálltam vele a járda szélén és elmondtam neki, hogy ez a járda és itt mindig meg kell állni. Megmutattam az ismerős felnőtt kutyusoknak - persze kézből.
Kicsit furcsán néztek rám a szomszédok, de én élveztem ezeket a "sétákat".
Rendes sétákat csak akkor tettünk, amikor már megkapta az összes oltását. (kb.3 hónaposan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!