Hány hetes korától lehet levinni, illetve fürdetni egy kiskutyát?
Gondolom 8 hetesen kortól lehet elhozni. Amikor elhozod akkor 1 oltásának már kellene lennie és lehet, hgy meg is fürdeti.
Ha nem akkor megfürdetheted ha szükséges. Arra figyelj, hogy alaposan szárítsd meg hajszárítóval, és a sampont az higítva tedd rá, és alaposan öblítsd ki belőle!
Extra mini yorki nem létezik !
Én két kombi után már kiviszem sétálni de ez is attól függ, hogy mennyi idősen kapta az elsőt. Ha 6 hetesen oltatták akkor ugye nyolc a köv. oltás és akkor még nem viszem ki , viszont ha 8 hetesen kapják az elsőt és 10 a második kombit akkor kiviszem. ( ezek attól függnek, hogy mennyi teje van a mamának.) 6 hetesen nem nagyon szoktam oltatni mert akkor még nálam bőven szopnak :-)
Az oltás ára változó 3 ezertől kb.8-9 ezerig :(
Érdemes körülnézned állatorvos ügyebn is nem mindegyik szimpatikus. A hozzáállása a fontos :-)
Én kutyusom is olyan és akkora,mint a tiéd.( "mini" yorki)
Miután megvolt minden oltása vittük el kozmetikushoz megfürdetni és szőrt vágni, az oltások meg minden kutyának ugyan annyiba kerülnek(én úgy tudom), csak persze a yorki kevesebbet kap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!