Miért nem hordanak cipőt a kutyák?
A ruha már természetes, de a lábukra nem gondol senki? Úgy kapkodja némelyik kutyus a lábát az utcán, lehet, hogy fázik a kis talpa?
Szerintem cipőre nagyobb szükségük lenne, mert a talpuk jobban fázhat, mint a testük a szőr meg a ruha alatt.
Lehet venni cipőt, pont tegnap előtt láttam egy boltban. Aki akar úgy gondolja,hogy szükséges az be tud szerezni egyet, ha kutyáját nem zavarja akkor nyugodtan.
Az én kutyámnak nincs ruhája se, viszont van jó vastag,hosszú bundája szóval nincs is rá szükség, más kérdés lenne ha fázna, de nem.
Arra azért tényleg kell figyelni,ha nem is fázik a lábuk,akkor is télen ha a hó miatt sózzák az utat érdemes lehetőség szerint kikerülni, otthon jól lemosni ilyenkor a mancsokat, lehet rá krémet is használni. Valaki már említette a mancskrémet na erre gondoltam én is, nem mindenféle testápolókra, ne hogy félre értés legyen . :D
Amúgy a természetben is a legtöbb, sőt az összes állat kerüli a cipő, ruha viselését mégsincs bajuk. Persze a kutyák mondjuk a meleg lakásból lépnek ki az utcára szóval nem tartom hülyeségnek a ruhát, ha fázos a kutya, vagy nincs elég vastag bundája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!