Kistestü kutya szállítása Írországba?
Hogyhogy nem tudod te magad kivinni? Ezek szerint nem autóval mész hanem repülővel?
Én is megyek ki külföldre és én is gondolkodom hogy kivigyem-e?! Bár csak 2 hétről van szó :)
Egy 4-5 órás repülőút megviselné, de egy 4 napos autózás idegenekkel nem??
Ha nincs 10 boxszal együtt akkor légitársaságtól függően felviheted a fedélzetre. Ha nem, marad h a csomagtérben utazik - de hidd el nem akkora para mint beállítják..
Én nagyon utánaolvasnék minden ilyen futárnak, egy ismerősöm pár hónapja rámírt, hogy nem tudok-e nekik segíteni, mert az egyik legjobb barátnőjéék kiköltöztek már nem is tudom hova, a lényeg, hogy belgiumnál át kellett rakni a kutyát másik gépre és a kipakolásnál "véééltelenül" kinyílt a box ajtaja (na arra én baromi kíváncsi vagyok) és a nyakörv, póráz nélküli kis havanese eltűnt, regisztrált chipes, viszont azt mondták nekik külföldön, hogy az ottani leolvasó nem kompatibilis a mi chipünkkel, vagy valami hasonló okossággal tömték a fejét, úgyhogy napokig sírtak, nem is tudom előkerült-e a kutya..
Szóval én meggondolnám, hogy kivel vitetem ki a kutyát, mert sose lehet tudni, hogy mennyire figyelnek...
4 napig tart mire kiviszik? És ezt szerinted kevésbé viselné meg a kutyá? Szerintem jobb gyorsan túlesni rajta, még akkor is ha a csomagtér hangos és hűvös, minthogy napokat zötykölődjön szerencsétlen bezárva, mert gondolom a futár nem fogja elvinni sétálni, etetést, itatást hogy oldják meg?
Kis súlyú a kutyus, nincs olyan légitársaság ami megengedi hogy utastérbe felvidd?
Az utastérben is csak boxban lehet, azt ugye tudod.
Bnőmék lufthansával jöttek haza Angliából, ahonnan kölyökkutyáját hozták, de nagyon durván kellett harcolnia h a jegyben foglaltak szerint fölengedjék az utastérbe. Meg van szabva h hány centiszer hány centis lehet a box és az is h abban a kutyának fel kell tudnia állni. Én simán feladnám, mert tudom h a kutyám hozzá van szokva a boxhoz, sőt imád benne utazni. Max 4 óra nem a világ vége, ha nagyon kell a dokitól lehet kérni minmális altató/nyugtatót ami ilyen rövid távon kicsit bebódítja a kutyát így az egész utat csak átalussza, nem lesz neki semmi trauma benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!