Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudhatom ha a kutyámnak...

Honnan tudhatom ha a kutyámnak gyomorcsavarodása van? SOS!

Figyelt kérdés

itt sírok már úgy félek.

ha az van akkor fájdalmainak kéne lennie ugye?

leirnátok a tüneteket?

4 hónapos kínai kopasz kutyáról van szó. a szőrös fajtáról.

Kérlek

2013. jan. 6. 21:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

figyelj, mi ezt így nem tudjuk meg mondani..

szerintem is túlette magát, de innen tényleg nem tudunk biztosat mondani.

állatorvost hívni lenne a biztos..

2013. jan. 6. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
igen, azárt liheg mert teleette magát. gyomrocsavar jelei: kutya pupositja a hátát, habosat öklendezik, nem tud lefeküldni, és felfujodik a gyomor. De szerintem a te fajtádnál ez nem jellemző, meg 4 hónapos kiskutyáknál amugy sem fordul elő. gondolom most már minden rendben?????
2013. jan. 7. 07:15
 13/14 A kérdező kommentje:

kakilt is

meg már nem érzem úgy mintha fel lenne puffadva

2013. jan. 7. 07:25
 14/14 anonim ***** válasza:
A gyomorcsavarodásnál nem tud kakilni, ne adjon neki annyit enni az anyukád. Ők nem tudják kontrollálni mennyire van szükségük, esznek , amíg van. Egy kölyöknek inkább többször keveset. Száraztáppal meg főleg vigyázzatok, mert az utána dagad meg a gyomrában kb 1 órával. Hallottam olyat, hogy a kutya megette a zsákból az összes tápot, ami benne volt és az orvos felvágta a gyomrát, mert kiszakadt volna, ha ezt nem teszi meg.
2013. jan. 7. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!