Ez jó napirend/élet a kutyámnak?
reggel 45perces-1órás séta (szabadon,játszik szaladgál a többi kutyával)
1kor 1 órás szintén szabadon szaladgálós séta
délután 4,5 óra felé egy eüs 15 perces séta szabadon
és este 8 felé egy félórás szintén szabadon
a póráz csak akkor van rajta hogyha a városba megyünk.
Kutyasulit elvégeztük.
Happy Dog tápot eszik,meg főzök kéthetente neki.minden 2. hétvégén apukámhoz megyek kertes házba,ahol van egy másik kutya. Vele nagyokat szokott játszani a kertben és séta közben is. 5-6 órát van egyedül. kap vitamint és fogtisztítót. Ivartalanítva van,közepes testű keverék szuka :) és azthiszem ennyi :) köszi a válaszokat
Ne sértődj meg,de ezt butaság volt megkérdezni :D
Te is tudod,hogy jó így neki, biztos látod hogy elégedett :) Gondolom nyáron ehhez jön még néhány kirándulás is :)
A tápot, nem tudom, de biztos jó az is, nem vagyok annyira otthon abban,hogy melyik táp milyen. Azt onnan sejtem csak,hogy jó, hogy aki ennyire felelősen tart kutyát biztos nem etet rossz kajával. :)
Lehetek őszinte? :) Szerintem csak el akartál büszkélkedni vele, hogy milyen jól tartod a kutyát :) De tudod mit? nem is baj! csak így tovább, biztos hogy nagyon boldog kutyaélete van :))
megkérdezhetem,hogy milyen fajta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!