Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya való nekem? Az...

YouMe kérdése:

Milyen kutya való nekem? Az élet stílusomhoz stb

Figyelt kérdés
Panelban lakom a 2. emeleten,még tanuló,nagyon sokat tudnék mozogni a kutyussal,több mint napi 3 órát és kicsi kutya legyen.

2013. jan. 6. 12:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Yorkshire terrier, bichon havanese, esetleg keverék kutyus a menhelyről
2013. jan. 6. 12:39
 2/9 anonim válasza:
0%
A kutya nem lakásba való,nem az eredeti élőhelye.
2013. jan. 6. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Törpe uszkár, westie, spánielek.
2013. jan. 6. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Jajj ugyan hagyjuk már ezt a kutya nem lakásba való dumát. Ha rendszeresen sétáltatva van és a lakóhelyen tud más kutyákkal is játszani, csodás élete van a szobakutyának. Mert ott családtag és nem egy kutya kint a kertben. Nálunk féltartásban vannak a kutyáink, és hidd el, sokkal jobban szeretnek bent lenni mint kint főleg éjszaka. Pedig a mieink malamutok. A kérdésre válaszolva : a legjobb megoldás ha örökbe fogadsz. Már csak azért is mert nagyon hálásak a mentett kutyusok és azért is mert megmenthetsz egy életet a haláltól. Másrészt ha sokat mozogsz, szerintem bármilyen kutyus jó lehet. Fajtán belül is vannak személyiségek a kutyusok közt, egy munkakutya is lehet lusta ha olyannak születik :) Csak azt ne felejtsd el hogy egy kutyus életre szól. Akkor is ha majd rosszat csinál :) mert fog :D
2013. jan. 6. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha csak ennyit "vársz el" tőle akkor szerintem a legjobb a menhely.

Ha fajtatisztát szeretnél akkor westie, uszkár, foxi, jack russel és bármilyen más terrier.

Amúgy mennyit lenne egyedül?

2013. jan. 6. 14:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Sosem lenne egyedül mert mindig van itthon valaki :)

Egy menhelynél vagyok önkéntes és ott is van rengeteg még kicsi kutyus,van amelyik a szívemhez nőtt,de anyukám inkább fajtisztát szeretne :/

2013. jan. 6. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Olvastam egyik kérdésed arról,hogy hogyan vegyed rá anyukádat arra hogy menhelyi kutyusod legyen.Még próbálkozz,de ha nem tudod rávenni akkor én ajánlom neked a westit-bár ők makacsok

a szálkásszőrű tacskót-ők sem az engedelmességükről híresek,de nagyon játékos kedves kutyusok

és a yorkshire terriert-ha nem divatkutyaként tartanád

végezetül pedig a törpe vagy a német pincsert-de állítólag ha unatkoznak megszökhetnek-legalábbis ez a törpe pincserre igaz.De ők is nagyszerű kutyusok!

De tuti van még egy csomó kutya ami való neked és ha nagyon szeretnéd azt a kutyust a menhelyről kívánom,hogy vedd rá anyukádat,hogy ne csak fajtatiszta kutyusokat akarjon.Vagy csak egyszerűen vidd haza.Na mindegy.Remélem tudtam segíteni és sok sikert a kutyához!!!!!:))

2013. jan. 6. 19:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Mindent megpróbálok a menhelyi kutyusért :)
2013. jan. 6. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:
nekünk 9 hetes jack russell terrierünk van, kertes házban lakunk, de benti kutyusnak neveljük, sok kinti mozgással. Majdnem ugyan az, mintha panel lenne. Róluk annyit tudnék mondani, h nagyon okosak, gyorasan tanulnal, értelmesek de ugyan akkor makacsak is. Ez az összes terrierre igaz. Ha nem vagy tapasztalt kutyatartó akkor őket nem ajánlom neked! Kérlek, fogadd is meg, aranyosak, de nagyon erős kézre, határozottságra, türelemre van szükség...uszkár, yorki, bichon, mopsz, spánielek... ők nagyon jók lakásban is és első kutyusnak (ja anyud semmiképp nem akar menhelyről)! :)
2013. jan. 6. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!